Hacked Pushmo/Pullblox QR Codes

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by tlyee61, Jan 10, 2012.

Jan 10, 2012
  1. tlyee61
    OP

    Member tlyee61 le dancing Tyranitar~

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    486
    Country:
    United States
    Since Pushmo/Pullblox was recently hacked by elisherer, I figured we could make a thread for hacked QR codes.
    Here's one, which is a shiny Giratina Origin form from Pokemon that I made:
    [​IMG]
     
  2. elisherer

    Member elisherer I ♥ 3DS

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    778
    Location:
    3dbrew.org
    Country:
    Israel
    Please give the credit to the proper person (or person with team behind him)... Vash from game-hackers.com..
     
  3. BoxmanWTF

    Member BoxmanWTF ♪Toot Toot Sonic Warrior♫

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    1,144
    Location:
    Behind you
    Country:
    Canada
    Oh wow, tell that guy to get working on Mii QR code hacking :creep:
     
  4. Thesolcity

    Member Thesolcity Wherever the light shines, it casts a shadow.

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    2,146
    Location:
    San Miguel
    Country:
    United States
    Holy hell that was hard. Beat it though. [​IMG]
     
    1 person likes this.
  5. tlyee61
    OP

    Member tlyee61 le dancing Tyranitar~

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    486
    Country:
    United States
    That's great to hear. I like puzzles that you can create from the Level Maker, but are still beatable and look cool.
     
  6. RedJiggly

    Member RedJiggly GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    215
    Location:
    There
    Country:
    Netherlands
    What is the point of having hacked Pushmo codes? Are you now able to create bigger levels than in the level editor or something?
     
  7. tlyee61
    OP

    Member tlyee61 le dancing Tyranitar~

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    486
    Country:
    United States
    You can make impossible levels, and IMO, it's easier than making it in the built-in level editor.
     
  8. vashgs

    Member vashgs GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    236
    Country:
    United States
    Thanks to elisherer's hard work, you can use his PC utility to generate levels from images.
     
    1 person likes this.
  9. servant

    Member servant GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    172
    Country:
    United States
    Beat it my first try without even thinking, I was just pullin' rdm blocks too.
    But I have to admit it was really fun for user content hope they come up with more.
     
  10. Ericthegreat

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,765
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    Can we exploit something with this?
     
  11. McHaggis

    Member McHaggis Fackin' Troller

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,656
    Country:
    United Kingdom
    Most likely not. You can crash the game, but I don't think it's exploitable.
     
  12. DeadlyFoez

    Member DeadlyFoez Banned

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    5,223
    Country:
    United States
    Impossible. There is not enough data held in QR codes for them to hold any significant amount of code, let alone enough for it to even execute any lines of code. At the most you would be able to crash the program.

    Keep in mind, everything is still sandboxed, that has to be exploited too, which requires even more code.
     
  13. vashgs

    Member vashgs GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    236
    Country:
    United States
    Pushmo was actually hacked initially to attempt code injection. There is plenty of room for a basic exploit to be run, it just didn't pan out the way that we had hoped. In fact, the possibility for code injection was the only reason bushing took an interest in the project in the first place. The hopes were, since the name buffer was open-ended and searched for a string terminator, we could remove the terminator and overflow into surrounding memory. It has been done, to some extent, but nothing fruitful at this point. A lot of altered graphics and what not.

    EDIT: So no, not impossible. Just unlikely at this point in the 3DS homebrew lifecycle.
     
  14. Ericthegreat

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,765
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    Where you guys find this stuff is there a hackmii website for 3DS, on irc, or where lol? And if irc what channel?
     
  15. elisherer

    Member elisherer I ♥ 3DS

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    778
    Location:
    3dbrew.org
    Country:
    Israel
    Just to inform you guys...

    v1.3.1

    * fixed check for updates on startup
    * fixed new file saving bug
     
  16. Riversong

    Newcomer Riversong Member

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    37
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United States
    Can anyone post the link for this QR code maker (I am having so many ideas right now, I think my head could explode...je je je!). I tried going to the website that was mentioned in the second or third post (http://game-hackers.com), but alas it seems to be a bit soupy right now.


    Edit: nevermind, I found it. If someone wants me to repost the link, I can.
     
  17. elisherer

    Member elisherer I ♥ 3DS

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    778
    Location:
    3dbrew.org
    Country:
    Israel
    My sig is a good place to look...
     
  18. omega59

    Member omega59 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    451
    Country:
    Canada
    How do i add these to Pushmo??
     
  19. mrexodia97

    Newcomer mrexodia97 Member

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    11
    Country:
    Germany
    Scan the QR-Code with the 3DS
     
  20. omega59

    Member omega59 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    451
    Country:
    Canada
    ahh nevermind, i just read you need to complete the tutorials inorder to go into the Pushmo Studio.
     

Share This Page