Google Chrome is fucked up

Discussion in 'Computer Software and Operating Systems' started by DarkFlare69, Sep 25, 2015.

  1. DarkFlare69
    OP

    DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Member
    4,721
    2,573
    Dec 8, 2014
    United States
    Ohio
  2. jonthedit

    jonthedit GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,691
    438
    May 30, 2011
    Bangladesh
    Looks like theme got corrupted. Reset chrome's configuration (back it up first and restore it if that does not solve it)
     
  3. DarkFlare69
    OP

    DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Member
    4,721
    2,573
    Dec 8, 2014
    United States
    Ohio
  4. ov3rkill

    ov3rkill GBAtemp Maniac

    Member
    1,003
    369
    May 10, 2009
    Australia
    in a cardboard box
    looks like a gfx card issue... artifacts?
     
  5. TotalInsanity4
    This message by TotalInsanity4 has been removed from public view by Depravo, Oct 1, 2015, Reason: Don't do that.
    Sep 25, 2015
  6. loco365

    loco365 GBAtemp Guru

    Member
    5,458
    2,674
    Sep 1, 2010
    It looks to be a graphics card issue, not Chrome (Although I think you're already well aware of that). Check with the manufacturer's site and see if they have any newer Windows 7 graphics card drivers, install them, then restart your PC. Otherwise, run a virus scan, or try changing Windows themes and see if a different theme (Protip: Windows Classic is less graphically intensive) fixes the issue.
     
    Last edited by loco365, Sep 25, 2015
  7. DarkFlare69
    OP

    DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Member
    4,721
    2,573
    Dec 8, 2014
    United States
    Ohio
    I changed Windows 7 so its less graphically intense and then deleted all 'temp' and 'cache' folders from my PC and restart it. It works now. But that's never happened before so i was confused
     
  8. TotalInsanity4

    TotalInsanity4 GBAtemp Supreme Overlord

    Member
    7,248
    7,371
    Dec 1, 2014
    United States
    Under a rock
    What graphics card are you using? I'm using integrated graphics on Windows 10 and I'm doing fine...
     
  9. DarkFlare69
    OP

    DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Member
    4,721
    2,573
    Dec 8, 2014
    United States
    Ohio
    I'm using integrated radeon hd 8470 or something. When using game debate to see if i can run gta v or any other semi graphically appealing game, it gets about 5- 10%
     
  10. TotalInsanity4

    TotalInsanity4 GBAtemp Supreme Overlord

    Member
    7,248
    7,371
    Dec 1, 2014
    United States
    Under a rock
    Oh... wow... ok lol I'm using a more recent Intel i5, maybe that's why
     
  11. DarkFlare69
    OP

    DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Member
    4,721
    2,573
    Dec 8, 2014
    United States
    Ohio
    I'm ashamed of it lol
     
    TotalInsanity4 likes this.
  12. Abcdfv

    Abcdfv What comes around goes around.

    Member
    1,454
    591
    Dec 24, 2013
    United States
    I've had more and more problems with Chrome over the last 6 months.
     
  13. Pleng

    Pleng GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,712
    860
    Sep 14, 2011
    Thailand
    Could you, maybe, remove the link then???
     
  14. DarkFlare69
    OP

    DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Member
    4,721
    2,573
    Dec 8, 2014
    United States
    Ohio
    Lol xD