Getting "-4" error when trying to boot into Homebrew from Haxchi

Discussion in 'Wii U - Homebrew' started by michael2016, Mar 6, 2017.

  1. michael2016
    OP

    michael2016 Advanced Member

    Newcomer
    91
    3
    Aug 3, 2012
    Hi guys,

    I just installed Haxchi and the Homebrew Channel Launcher yesterday. Everything was working perfectly fine, but today I've turned on my Wii U, loaded up Haxchi, held down A, and I continually get a black screen with "-4" in the top left corner.

    Does anybody know what this means and how to fix it?

    Also, when I try to boot into HBL from the channel icon after running Haxchi once, it loads up to the blue screen with the bubbles, but nothing else appears. No menu, no nothing.

    Thank you.
     
    Last edited by michael2016, Mar 6, 2017
  2. michael2016
    OP

    michael2016 Advanced Member

    Newcomer
    91
    3
    Aug 3, 2012
    Now I am also getting a "-5" error.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Hi Jeannotte!

    yes, it's in there. I've also tried 3 other SD cards with the same data, and the issue persists with all of them :/

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I believe I've found the problem.

    I've been trying to Micro SDXC 64gb cards inside of an adapter .. I just used a regular SD card and everything works fine.
    Apparently however, a Micro SDXC should work fine??

    Why is mine not working? I've formatted it to FAT32 and given it 64kb cluster sizes ..
     
  3. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Regular

    Member
    204
    24
    Jun 15, 2016
    France
    Last edited by jeannotte, Mar 6, 2017
    Ne2buntu likes this.
  4. pwsincd

    pwsincd Garage Flower

    Member
    3,320
    1,711
    Dec 4, 2011
    Manchester UK
    i would suggest your adaptor is the faulty component.
     
  5. michael2016
    OP

    michael2016 Advanced Member

    Newcomer
    91
    3
    Aug 3, 2012
    My adapter works fine when I plug it into the PC tho?
     
  6. CoolAlpha

    CoolAlpha GBAtemp Regular

    Member
    103
    22
    Jan 21, 2015
    Format the sd card and try again
     
  7. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Regular

    Member
    204
    24
    Jun 15, 2016
    France
  8. michael2016
    OP

    michael2016 Advanced Member

    Newcomer
    91
    3
    Aug 3, 2012
    Thanks guys, but I've formatted several times with both MiniTool and GUIFormat.

    No dice.