GC Backup Issues

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Dr Awesomo, Jul 23, 2010.

  1. Dr Awesomo
    OP

    Dr Awesomo Advanced Member

    Newcomer
    60
    0
    Jan 20, 2010
    Canada
    This Problem has been addressed, thanks to everyone who helped.

     
  2. cobleman

    cobleman GBAtemp Maniac

    Member
    1,458
    19
    Jun 23, 2009
    Australia
  3. Dr Awesomo
    OP

    Dr Awesomo Advanced Member

    Newcomer
    60
    0
    Jan 20, 2010
    Canada
    Oh, how I wished that had worked, but unfortunately, it didn't.

    Boot > Green Screen > Automatic restart (Wii)
    Just like all the other times.

    I think I need a working MIOS, but none of the installers work

    Currently got the reccomended cIOS rev19, so no problems there...
     
  4. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru

    Member
    8,165
    72
    Oct 17, 2008
    Gambia, The
    The installer in the NeoGamma R9 thread should work for you. If not you have some serious problem, it allows to choose which IOS to use, and where to get the MISO from, wifi, sd or usb.
     
  5. Dr Awesomo
    OP

    Dr Awesomo Advanced Member

    Newcomer
    60
    0
    Jan 20, 2010
    Canada
    Full details can be found here: http://gbatemp.net/t242140-is-my-wii-reall...-help-me-please
    Any help is appreciated ^^
     
  6. Pieemperor

    Pieemperor Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Aug 14, 2010
    United States
    I FOUND AN ANSWER! After hours of pondering the exact same problem I finally found a way to fix the MIOS. What you have to do is use cIOS installer rev 19, do not use 20 or higher if there is one, and I think you can only use the lower ones to maybe 6 but don't take my word. Once you install one of those the MIOS should work just fine. I hope this helped you out and that it worked for you.