GBA emulator problem

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by MadHouse38, Dec 7, 2011.

Dec 7, 2011

GBA emulator problem by MadHouse38 at 10:58 PM (1,534 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. MadHouse38
    OP

    Member MadHouse38 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    243
    Location:
    Gaming room.
    Country:
    Yugoslavia
    I have 6.60 PRO B10 and when i try to use GBA emulator,it just shows something on japanese and then it goes back to XMB.
    Im using emulator from this site: gpSP-J 4-29-10

    How to solve this problem?
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    You gotta' have the BIOS in a specific folder.
     
    1 person likes this.
  3. MadHouse38
    OP

    Member MadHouse38 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    243
    Location:
    Gaming room.
    Country:
    Yugoslavia
    Not sure but nevermind,i just downloaded new GBA emulator and it works fine.


     
  4. ColdSnap

    Newcomer ColdSnap Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I have 6.20 pro. I'm new to this. Which emulator should I download for GBA? Where do I place it, and where do I place the games? Sorry, and thanks.
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
     
  6. ColdSnap

    Newcomer ColdSnap Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
     

Share This Page