Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Uricon

    OP Uricon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    Norway
    I've been searching for a GBA "emulator". I have the extra ram, but I would like to have the option to save at all times, and zoom to fill the whole NDS screen.

    Does anyone know if something like this exists? [​IMG]

    Btw, I have a CycloDS Evolution.
     
  2. how_do_i_do_that

    how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.
    Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    5,116
    Country:
    Antarctica
    Slot2 is GBA. You don't get to have an option to "zoom" and fill the whole NDS screen, it is a fixed output size.

    You need to get a 3in1 since you have a CycloDS Evo. It looks like this:

    [​IMG]

    You can also get it in black. If your using the latest beta firmware, it has an integrated gba loader, you run it like any DS game.
     
  3. Uricon

    OP Uricon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    Norway
    Um, as I said, I have the extra ram (in other words the EZFlash "3 in 1")
    But what I was wondering about was if there was any Gameboy Advance..."player" then if you will; that can play the GBA games with the screen zoomed in to fit the DS screen, as well as being able to save at any time.
     
  4. House Spider

    House Spider In the GBAtemp attic.
    Banned

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Country:
    You want an emulator instead of flashing to slot 2? I don't think you can.
     
  5. naglaro00

    naglaro00 Mildly disturbed
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    1,381
    Country:
    The EZFlash runs natively. It doesn't emulate GBA.

    Check the iPlayer's emulator.
     
  6. Hadrian

    Hadrian Everybofy knows badgers like MASH POTATOES!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,981
    Country:
    United States
    Buy a slot-2 flashcart...done. Its the only way on a DS with a second slot.

    Unless you have a iPlayer you can't do GBA emulation.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - emulator,

Thread Status:
Not open for further replies.