GBA Earthworm Jim

Discussion in 'Supercard' started by Game Dragon, Feb 5, 2011.

Feb 5, 2011

GBA Earthworm Jim by Game Dragon at 8:02 AM (831 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Game Dragon
    OP

    Member Game Dragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    220
    Country:
    Australia
    I am trying to get GBA Earthworm Jim to work on the DS2 GBA emulator to work in a playable fashion, after the intro it goes all strange, has anybody got this to run and what settings did you use [​IMG]
     
  2. Invisible Man

    Newcomer Invisible Man Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Red Baron? Is that you my loverly? I have been looking for you my love, come back to me I need you!
     
  3. _Chaz_

    Member _Chaz_ GBAtemp's Official Mook™

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5,624
    Country:
    United States
    I'm pretty sure it's a compatibility issue.

    This is the most helpful post in the history of mankind.
     
  4. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    For some reason, that is a problem game with the DS2s GBA emulator.
    Fortunately, Earthworm Jim was also released on SNES and Genesis, both of which are better versions than the watered-down one they put out for GBA.
    So, I'd suggest firing up jEnesis, or the ndssfc emulator and trying out the awesome Earthworm Jim on them=)
     
  5. Recorderdude

    Member Recorderdude Musician, Animator, Buffoon.

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    1,392
    Country:
    United States
    Oh, BTW, just so you know, the two versions are a little different.

    The Genesis Version has an extra level while the SNES version has improved GFX and Music.

    I suggest Playing through the SNES one first and then going back to the GEN one for the extra level.

    Just so you know tho, the games DON'T have saves, so you'll need to svestate your place (The GBA ons have passwords I think but they don't work [​IMG]
     

Share This Page