Gateway issues on 10.6?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by skydancer93, Mar 2, 2016.

  1. skydancer93
    OP

    skydancer93 GBAtemp Regular

    Member
    233
    29
    Mar 16, 2015
    United States
    I just updated my EmuNAND to 10.6 and I just noticed that when I press select, the Gateway menu won't show up anymore. So, I can't use the Red Card to play games, nor use cheats. My CIA installed games work fine.

    Anyone else notice this?
     
  2. Scarlet

    Scarlet Rydeen

    Member
    GBAtemp Patron
    Scarlet is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,708
    1,708
    Jan 7, 2015
    United Kingdom
    Middleish North-Right
    Are you using the latest Launcher.dat? It should be 3.7.1 if memory serves.
     
  3. skydancer93
    OP

    skydancer93 GBAtemp Regular

    Member
    233
    29
    Mar 16, 2015
    United States
    Yup
     
  4. Scarlet

    Scarlet Rydeen

    Member
    GBAtemp Patron
    Scarlet is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,708
    1,708
    Jan 7, 2015
    United Kingdom
    Middleish North-Right
    Odd... Mine's on 10.6 as well and it launches the menu fine.
     
  5. ut2k4master

    ut2k4master Lord Tourettes

    Member
    766
    340
    Feb 20, 2010
    Germany
    works fine for me on n3ds. try pressing select when youre over the 3ds card symbol
     
  6. skydancer93
    OP

    skydancer93 GBAtemp Regular

    Member
    233
    29
    Mar 16, 2015
    United States
    That's what I did. Nothing
     
  7. Cr4nkSt4r

    Cr4nkSt4r Member

    Newcomer
    20
    2
    Mar 2, 2016
    Gambia, The
    o3ds ofw 9.2.0.20E, emuNAND on cfw 10.6.0-31E, everything works fine.
     
    Last edited by Cr4nkSt4r, Mar 2, 2016
  8. dsrules

    dsrules GBAtemp Psycho!

    Member
    3,612
    499
    Sep 20, 2005
    many people said they are using the newest Launcher.dat , when they are not
    double check your file