Hacking Gamma Channel for 3.4

bloshengland

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 8, 2009
Messages
45
Trophies
0
XP
62
Country
is there a way of putting the 0.3 Gamma Channel on my wii without downgrading it ? my pals is 3.4 and he was 0.3 Gamma Channel working
 

djtaz

PM's Full - Wadder Me
Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
2,997
Trophies
0
Age
50
Website
Visit site
XP
91
Country
I posted about it on 2 different threads yesterday so you didnt look very hard.
There are also specific guides on how to do it without downgrading.
 

wiigee

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
152
Trophies
0
XP
46
Country
ok, just as a hint.....re-read post #3 on this very thread you created

and i mean read all of the post
wink.gif
 

djtaz

PM's Full - Wadder Me
Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
2,997
Trophies
0
Age
50
Website
Visit site
XP
91
Country
Its amazing how the noobs miss the things that the regulars always spot ... and its the most obvious thing really
 

djtaz

PM's Full - Wadder Me
Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
2,997
Trophies
0
Age
50
Website
Visit site
XP
91
Country
Lol - good man - never play with your wii when your tired ... itll spash everywhere.
Noobs guide should sort you out... other guides also work , but he has written it to not downgrade so it makes life for you easier.

DONT DO ANYTHING UNLESS YOU UNDERSTAND IT FULLY - if you found it that hard to find instructions that are already posted then you may not be ready for this.
 

noobwarrior7

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,607
Trophies
0
Location
USA
XP
350
Country
United States
another possible scenario is that your friend installed the launcher before updating to 3.4....it would still work as expected in such a scenario. good luck.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    a nearly 6 yr old moto g5 plus
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    Not saying its not happening for you. Your image is right there. I just dont know why yours is so high and mine is so low. :)
  • K3N1 @ K3N1:
    It could be other factors high ram refresh rate etc
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    know a good app to double check? perhaps my phones own memory usage stats is full of shit. lol
  • K3N1 @ K3N1:
    Samsung UI is probably a ram hog as it is
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    Yeah. Could be a number of things. My old ass phone has a custom rom on it too so a lot of the bloat is gone, and its not using the moto UI
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    @K3N1, I'm using an XCover 5
  • FAST6191 @ FAST6191:
    re youtube on phones. Newpipe is the way
    +1
  • FAST6191 @ FAST6191:
    3x playback speed and no adverts plus whole load of other things.
  • K3N1 @ K3N1:
    Until it gets a lawsuit notice
  • FAST6191 @ FAST6191:
    Not sure what path they would use for this one
  • FAST6191 @ FAST6191:
    On a different note entirely I randomly ended up on a hardware mods website. Lot of stuff for the GBA and DS it seems that I had missed entirely.
  • FAST6191 @ FAST6191:
    as well as the option to pay $2 for a surface mount standard fuse
  • Oleboy555 @ Oleboy555:
    i use re vanced
  • K3N1 @ K3N1:
    VPN YouTube premium $15 a year with a Turkey connection lol
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    D, E, F, G...
  • cearp @ cearp:
    @FAST6191 - totally agree. not sure the reasons people use vanced/revanced over newpipe.
    I guess it's because of people still wanting to use their yt account (with vanced)?
    +1
  • cearp @ cearp:
    when I use newpipe, I am not signed in, no ads, have exportable watch lists etc... really good.
  • luotesi @ luotesi:
    Does anyone have a golden cheat for D2R v1.0.2.0?Like Money、Exp。
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Look elsewhere or make your own
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    With hookers and booze!!!
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://youtu.be/a-xGt-YvYys