GameUP v1.0

Discussion in 'User Submitted News' started by .:Mik:., May 11, 2009.

May 11, 2009

GameUP v1.0 by .:Mik:. at 10:15 PM (1,294 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. .:Mik:.
    OP

    Newcomer .:Mik:. Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    Hi there! Me again! [​IMG]

    I'm proud to present you my last work: GameUP!

    [​IMG]

    Any comment is apreciated!!

    DOWNLOAD
    OFFICIAL WEBSITE
     
  2. Noitora

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    Wow, that's really awesome!
     
  3. .:Mik:.
    OP

    Newcomer .:Mik:. Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    I'm happy you like it [​IMG]

    .:Mik:.
     
  4. Santee

    Member Santee Jalapeño

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    812
    Location:
    Conneticut
    Country:
    United States
    I don't see myself using this much at all but considering that I heard most people call this impossible or that a it would come out bad I have to say good job. And if you make Skinup work for Cyclods that would be 2/3 of your projects that I would use.
     
  5. .:Mik:.
    OP

    Newcomer .:Mik:. Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    Thank you [​IMG]
    About the SkinUP version for CycloDS....never say never... [​IMG]

    .:Mik:.
     
  6. Santee

    Member Santee Jalapeño

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    812
    Location:
    Conneticut
    Country:
    United States
    What [​IMG] you tease anyway is the the current Skinup based on ndsthemes.
     
  7. .:Mik:.
    OP

    Newcomer .:Mik:. Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    No, it's based on a Supercard team's server that manage the skin's archive.
    However I'm not teasing...simply not still defined for the Cyclo SkinUP...it could be an idea but I don't ensure anything... [​IMG]

    .:Mik:.
     
  8. .:Mik:.
    OP

    Newcomer .:Mik:. Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    @sanchox (last post on the thread of the news) It could be an idea to add the possibility to let the users choose where to save the file...thanks for the tip and for the feedback! [​IMG]

    .:Mik:.
     
  9. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    So this is pretty much the same as the DSOrganize Homebrew Database, right? That would actually be good news, because I don't use DSO anymore as it likes to corrupt SD cards.
     
  10. Haterbait

    Newcomer Haterbait Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    So I got this app to kinda work once, but no more. It seems like a great concept though! After resetting the program a few times, it finally connected to my wireless network and said that it was loading the URL list. I then walked away for a bit and when I returned it was working and I was browsing games, but I didn't download anything. I shut off the DS and tried again later, and from then on it stays on the "Loading URL List" screen; forever. I have a Cyclods Evo with the latest firmware. Oh well, I guess I'll download homebrew the old fashioned, and possibly, maybe , slightly faster way. Oh, the program does create a text file on the root of my SD card....so somethings happening! Any help is appreciated.

    Ok, so that original post was still there and my question was already sorta answered. Still no worky though. I'll quit while I'm ahead, as usual.
     
  11. .:Mik:.
    OP

    Newcomer .:Mik:. Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    As I asked in the other thread: Are you using a router connection or do you use an AP key such as WiFiMAX? Does your DS work with some other homebrew (let's test OsUp for example [​IMG] )?

    .:Mik:.
     
  12. Haterbait

    Newcomer Haterbait Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    .:Mik:., I use a router and my DS works woth homebrew, but I have not tried OsUp. I'll ket you know what I find.
     
  13. gigermunit

    Member gigermunit GBAtemp Fan

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    437
    Location:
    Orlando
    Country:
    United States
    I downloaded a few games on mine than after trying to boot into it again to go get another game it just stops at the connecting to ap screen.

    but beside that this is quite a nice little application.
     
  14. .:Mik:.
    OP

    Newcomer .:Mik:. Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    It can be caused by the number of users connected to the paltform...or maybe by a weak WiFi signal...
    If it happens again, please make me know it

    .:Mik:.
     

Share This Page