GameCube Problems

Discussion in 'Wii - Hacking' started by TehGorunt, Nov 5, 2009.

  1. TehGorunt
    OP

    TehGorunt Member

    Newcomer
    11
    0
    Feb 14, 2009
    United States
    I was playing a GameCube game. A regular GameCube game that's not a backup. When I loaded it regularly, nothing showed on the screen. I can still hear the audio. I tried it a lot of times. It sure wasn't the plugs. D: The only time I could play it is when I go to GameCube Backup Launcher 0.2, wait for it to give an error, and there it shows; audio and everything. CRAP THE WHAT?! I think I need new MIOS or BC version or whatever. HELP please.
     
  2. dai-a

    dai-a GBAtemp Fan

    Member
    351
    0
    May 16, 2009
    United States
    Springville Utah
    What region is the game and your tv? Are they both NTSC U?

    Try installing MIOSv10 and BC (latest version) And see if that helps you.


    If you want to keep playing back up games, Patch your mios to v8 and press X to allow wii back up launching. The app is called MIOSpatcher.
     
  3. TehGorunt
    OP

    TehGorunt Member

    Newcomer
    11
    0
    Feb 14, 2009
    United States
    NTSC-U and NTSC. This never happens. I played the game a week ago. It never happened. How do I install the MIOSv10 and BC latest versions? I have the WADs. Just to be sure, in case another thing goes wrong. [​IMG] I already have the GameCube Backup Launching fixed.
     
  4. dai-a

    dai-a GBAtemp Fan

    Member
    351
    0
    May 16, 2009
    United States
    Springville Utah
    Then just install the wads. Lol It's that simple.
     
  5. TehGorunt
    OP

    TehGorunt Member

    Newcomer
    11
    0
    Feb 14, 2009
    United States
    That wasn't specific but that's all I needed to know.