Gamecenter on iPhone 3G

Discussion in 'iPhone, iPod & iPad' started by Dter ic, Dec 3, 2010.

Dec 3, 2010

Gamecenter on iPhone 3G by Dter ic at 7:25 PM (1,900 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Dter ic
    OP

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    HOW TO: Install gamecenter on iPhone 3G
    [​IMG]

    When apple released IOS 4.1 many users were excited, untill now: apple decided that they would not add support for the iPhone 3G in Game Center and only those with a iPhone 4 or 3GS and iPod Touch 2G/3G and 4G can get it preinstalled with the ios 4.1 update and onwards
    BUT...
    some people have managed to port the Game Center application to the iPhone 3G. with the steps below
    Instructons

    1. Update your iPhone to ios 4.2.1 via iTunes, then jailbreak by following the jailbreak guide by iFish and Dialexio
    2. open up cydia-> search-> GC Patcher and then proceed with install
    3. afterwards again open up cydia-> Manage->sources-> add
    Warning: Spoilers inside!

    4. open the repo, then find the Game Center app and proceed with install

    5. Congratz you have sucessfully installed Game Center. now reboot your iPhone and then sign up, then you may want to check out the Game Center username list add some friends.

    [​IMG]
    EDIT:if some games cannot connect to Game Center, then all you do is open up settings, scroll down to GC Patcher then check the enable Patcher is on, and also enable it on the games that have Game Center enabled, ie FruitNinja and AngryBirds
     
  2. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    810
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Just thought I'd say this tut is great.
     
  3. Dter ic
    OP

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    and have you tried it?
    (i just want to know if it works or if there any issues)
     
  4. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    810
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Yeah I tried it and had no problems
     
  5. 431unknown

    Member 431unknown Greatness Awaits

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    2,056
    Country:
    United States
    I had a few issues [​IMG] but after a restore session with redsnow everything is working great. I'm not sure why tho. [​IMG]
     

Share This Page