FULLYBRICKED WII PLEASE HELP?!

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by xsasuke7, Oct 6, 2009.

Oct 6, 2009
  1. xsasuke7
    OP

    Newcomer xsasuke7 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    OMG my wii is bricked i know EPIC FAIL i have 4.1e i DONT have bootmii or preloader please help [​IMG]
     
  2. Bluelaserman

    Member Bluelaserman I shoot BLUE LASERS MAN!!!!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    677
    Location:
    The Land down under.
    Country:
    Australia
    Dam, tough break kid LOL
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    You have no preloader and no bootmii...
    Then what can we do about it?
     
  4. xsasuke7
    OP

    Newcomer xsasuke7 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    lol thats why im asking any of you guys i had bootmii and i deleted it from my sd card like 3 hours befor it get bricked :S becasue it pissed me off lol o.O
     
  5. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Are bootmii files (SD ones) wii-specific or are they generic? Somebody could email the guy SD files if it is the latter.
     
  6. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    You...are...a...big...fail/Noob... [​IMG]

    Bootmii is installed as an IOS or as Bootv2...NEVER on an SD-Card. These are only some small Files which can be restored, I guess (Arm and .ini for shure). Summary: BootMii is still on your Wii. Now think, please...

    -Did you installed BootMii as Bootv2? Have you done an NAND-Backup before the Brick? If so, you'll be saved...do that:

    -Download these files (my Files for 0.5...Attention: Display-Mode is PAL6o...maybe change it to NTSC)
    -Unrar it
    -Place it in the Root of your SD
    -Put SD in SD-Slot on your Wii
    -Boot your Wii up
    -Restore

    !!! BootMii as IOS won't work, resulting you need to send your Wii to Nintendo = $$$!!!

    And next time: Why deleting a 239.6 KB big Folder? Use BootMii-Configurator instead, and set it to Autoboot Menu, 0 Delay.
     
  7. KamuiX

    Member KamuiX GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    125
    Country:
    Greece
    Aha bootmii files are installed inside the Wii (the files on SD are not so important you can find them easy). If you didn't uninstall the bootmii inside your wii then no prob. But from the other hand people that were "pissed" by Bootmii get what they deserve [​IMG]
     
  8. Maisto

    Member Maisto GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    115
    Country:
    Denmark
    If you have bootmii as boot 2 and not have an NAND backup i can make one for you with betwiin.

    only thing i need is your key.bin file (you can make a key.bin file if you make a NAND dump even if ist the dump from the bricked state)
     
  9. pspmte

    Member pspmte GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United Kingdom
    If it's a full brick with no bootmii installed the only way you can fix this is infectus or NAND swap from another wii with boot mii, must be same boot1 and boot 2 or higher
    btw you can tell your boot2 ver by looking at the Broadway chip number ie 48 boot2v2 or 70 boot2v3

    you will need betwiin to rebuild the dump to match the ess key
     
  10. xsasuke7
    OP

    Newcomer xsasuke7 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    can anyone put any links or make a video or a guide or something
     
  11. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    i think you should do research. there are already so many threads regarding your question. in additions to this, the replies above by the others guys already perfectly discussed on what you have to do.
     

Share This Page