full bricked :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by nasty2857068, Dec 8, 2009.

Dec 8, 2009

full bricked :( by nasty2857068 at 1:30 PM (2,727 Views / 0 Likes) 29 replies

  1. nasty2857068
    OP

    Newcomer nasty2857068 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    India
    [​IMG] got a fully bricked wii after installing priiloader can get some help please

    i have a gamecube remote can use savemii freee btw was on 4.1 e
     


  2. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    can't you access priiloader menu?
     
  3. boobi_shabang

    Newcomer boobi_shabang Advanced Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    United Kingdom
    Whats the symptoms of the Brick? can you get into Preloader at all? what steps did you take b4 installing preloader?
     
  4. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    if you could still access the priiloader menu then load HBC, you could just reinstall your system menu to uninstall priiloader.
     
  5. nasty2857068
    OP

    Newcomer nasty2857068 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    India
    i cant acsess man that is y i said fully bricked [​IMG] but cant i use save mii to restore nand backup which i have made
     
  6. fabi280

    Member fabi280 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    182
    Location:
    Somewhere in Europe
    Country:
    Germany
    No, you need BootMii for doing this.
    You have to wait for a Disc with a Firmware 4.2 Update to unbrick it with the Disc through the Update
     
  7. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    Try if. Try to start the Wii with the SafeMiiFree method into the restore modus. If it work you must see the sysmenu version on your tv.
    If not you can only restore it with a NAND programmer or if you send it to nintendo.

    If it work please tell us all about trucha patched IOSses. It's possible you can restore your Wii with an autoboot enabled modchip and a selfmade dvd.
     
  8. nasty2857068
    OP

    Newcomer nasty2857068 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    India
    i am gonna go with a nand programming method provided i can get a tutorial man [​IMG]

    please post a link
     
  9. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    This is rather difficult to do, so you should send it to nintendo before ruining it totally IMO. If you still wanna go the Infectus way shoot Hibit a PM, he has made a great tutorial here... cannot find it ATM.
     
  10. FGOD

    Member FGOD Wii gaming bitch

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,339
    Location:
    Netherlands, Den Helder
    Country:
    Netherlands
    if i'm correct new mario bros wii has 4.2
     
  11. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    No, its 4.1 on it. On the PAL release.
     
  12. fabi280

    Member fabi280 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    182
    Location:
    Somewhere in Europe
    Country:
    Germany
    Sorry, at the Moment i can just use the small Editor (thanks to a bug in Firefox 3.6b4) so i cant quote!
    You have to solder a lot of wires (more than 15) to a small points on your Wii. If you do it wrong or if your iron is to hot your Wii is a case for the trash!

    The best way is to wait for a 4.2 Update on a Disc or send it to Nintendo.

    Oh wait. There are Discs called Universal Unbrick Discs floating around somewhere (google is your best friend). Maybe those could help you.
    Do you have anything installed on your Wii?
    Do you have SuperSmashBros Brawl NTSC for your Wii (Original)?
    Do you have Indiana PWNS Save on your Wii (and the game)?
     
  13. nasty2857068
    OP

    Newcomer nasty2857068 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    India
    i had boot mii set as ios (not boot 2) prii loader hbchannel and i also did trucha bug restorer

    i live in india bro how can i send it to nintendo it is an out of region console [​IMG]
    bought mine from italy

    BTW will the universal unbicking disc wok for me as they are trucha signed and my wii was soft modded

    Sorry for not mentioning befor i have a pal console so even if i get an ntsc disc wont work for me [​IMG]
     
  14. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,177
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    What exactly did you do before it got bricked? Just installed Priiloader, or anything else?
     
  15. nasty2857068
    OP

    Newcomer nasty2857068 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    India
    created a backup of my nand and nothing else
     
  16. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,177
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    Read up on the Universal Unbricking discs. It might help you. I don't know anything about them. And you might need a modchip for them to work. Not sure though [​IMG]

    Are you able to get into the recovery menu (holding all four directions on the gamecube pad)?
     
  17. nasty2857068
    OP

    Newcomer nasty2857068 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    India
    naah man i tried but no success [​IMG]
     
  18. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,177
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    You'll have to open up the controller to be able to hold down all 4 directions. And make sure it's plugged into the 4th slot.
     
  19. nasty2857068
    OP

    Newcomer nasty2857068 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    India
    did that bro still didnt respond and yes i have a orignal gamecube controller
     
  20. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,177
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    Sorry dude I don't know what else to do [​IMG]

    Hopefully one of the Wii gurus will swing by with some suggestions.
     

Share This Page