Flag

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Edragon, Nov 16, 2008.

Nov 16, 2008

Flag by Edragon at 1:42 AM (1,206 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Edragon
    OP

    Member Edragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    210
    Country:
    Australia
    Yeah.. kinda dumb.. but i dont know how to change the flag below my avatar
     
  2. MystikEkoez

    Member MystikEkoez GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 5, 2006
    Messages:
    346
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
  3. Tanas

    Member Tanas GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    United Kingdom
    Yeah there...
     
  4. Edragon
    OP

    Member Edragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    210
    Country:
    Australia
    I tries.. but if i only put the country in

    "Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information."

    [​IMG]

    Edit:

    "The error returned was:
    You must complete the form fully before proceeding. Please go back and check the data you entered."

    but i cant/dont wanna put in website url, ICQ UIN,..
     
  5. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I have no idea what you're on about but I can do it for you if you like (look you're now in Latvia!), just tell me which country you want it set to.
     
  6. Edragon
    OP

    Member Edragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    210
    Country:
    Australia
    o.0 lol..
    Well, can u change it to Australia? TY [​IMG]
     
  7. edracon

    Newcomer edracon Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Woah! Your username is almost identical to mine!
     
  8. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    done (in a sec)
     
  9. Edragon
    OP

    Member Edragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    210
    Country:
    Australia
    Thanks a lot [​IMG]

    @edracon lol.. yeah
     
  10. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    Are you using a skin other than the default V3 skin? If so, set the skin to default and then try it (not that it matters now but try it anyways).
     
  11. Edragon
    OP

    Member Edragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    210
    Country:
    Australia
    lol.. thanks..
    if i use V3 this appear, the other skin doesnt have [​IMG]
    "Country
    Where do you live?"
     

Share This Page