Firmware problem.

Discussion in 'Supercard' started by Quick-zeno, Aug 16, 2009.

Aug 16, 2009

Firmware problem. by Quick-zeno at 2:10 AM (1,070 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Quick-zeno
    OP

    Member Quick-zeno GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    151
    Country:
    Canada
    I just updated my supercard to SP8 or something and it just hung on
    __________________
    Wait X
    -------------------------|
    Save Saver! |
    Please wait |
    |
    __________________|

    Please note this is not a supercard ds one (i)
    Just the supercard ds one sdhc.

    Help?
     
  2. HokageNaruto

    Member HokageNaruto GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    155
    Country:
    United States
    maybe you downloaded the wrong OS.
    Did you check to make sure you downloaded the one for the dsone not the dsonei?
    and did you try deleting the current OS and putting a fresh copy of it onto ur microsd?
     
  3. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    The two OS are exactly the same I believe.
     
  4. HokageNaruto

    Member HokageNaruto GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    155
    Country:
    United States
    They are? Then why are there two separate downloads for the OS's?

    When I first got my dsonei, I tried putting the old os for my dsone on it and it wouldnt work. I had to download a clean copy of the dsonei's OS and reconfigure everything.
     
  5. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    That's cause the SC team wants to make it as easy as possible for newbs.

    Ontopic: Do you have a screen protector on your touch screen or do you have a defective button? If you tap the screen or press a button the screen will be stuck on the save saver message.
     
  6. Quick-zeno
    OP

    Member Quick-zeno GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    151
    Country:
    Canada
    I formatted and it works fine now, but after playing 10 minutes, i switched the ds off, came back an hour later, tried to load my "Games" folder, and it just froze.

    [​IMG]
     
  7. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    But did it still work when you turned your DS off and on again?
     

Share This Page