1. Lucifer666

    OP Lucifer666 all the world needs is me
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    1,612
    Country:
    United Kingdom
    Back when Firefox 4 was beta, there was this bug where pages wouldn't load a single letter unless your hand is constantly moving the mouse.
    I thought "Screw this! I'm going back to Chrome!"
    Yeah well, I can't access Pokemon Dream World with chrome, so I went back to redownload Firefox and noticed it was no longer beta.
    "Yay, they probably fixed that retarded manual loading bug"
    Installs.... 100% Complete! Launch Firefox? Yes.
    It works fine for the whole day, but I am disappointed because I haven't seen a browser whose GUI is as beautiful as chrome.
    And then at night.... boom! I have to keep moving the mouse to load pages.
    I checked the internet. Many people have this issue.
    Who else has this problem, and did you manage to fix it? If so, how?
    Thanks.
     
  2. Hells Malice

    Hells Malice Are you a bully?
    Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    6,733
    Country:
    Canada
    I fixed the problem by never updating my browsers.
    Why fix what ain't broke... I have no idea what version of firefox I use, but it's old lol.
     
  3. Zetta_x

    Zetta_x The Insane Statistician
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,844
    Country:
    United States
    The definition of "Broke" varies. For example, if an updated firefox fixes security holes, does that classify older firefox's as broken? Browsers, especially FireFox are known to have memory leaks. The Mozilla crew more or less have tried tackling this problem with updates => older versions without the same algorithms are broken.

    What is the point of all this? There are so many background technical details a standard user does not know about and a user cannot accurately label the definition of being broke.

    ---
    As far as a solution to the mouse problem, I have not seen that problem. I would recommend installing firefox in a completely new folder so you can start fresh without old remnants of past versions haunting your new installations. Also, I would delete and uninstall as many firefox remnants before installing the oldest version. If that doesn't fix your problem, it would be nice to know a bit more hardware wise of your computer and what operating system you are using.
     
  4. Rydian

    Rydian Resident Furvert™
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,880
    Country:
    United States
    And in firefox 3.6 they found and patched 59 vulnerabilities rated "critical"... And then stopped working on it. So if you're still using 3.6, any other vulnerabilities are not going to be patched. The attackers know that. So after a product stops getting updates attackers start crafting exploits in the wild because they know there's stubborn people like you who won't update, and will thus be vulnerable since the exploit will not get fixed. While firefox doesn't list unpatched bugs there, there's lots of other sites that keep track of exploits.

    http://secunia.com/advisories/graph/?type=...&prod=28698

    There's currently no unpatched vulnerabilities for 3.6, but don't expect it to stay that way for long. Hackers love to prey on people using outdated software because they know it's never going ot be officially fixed, so the majority of people running that software will be vulnerable to any exploits in it.
     
  5. CoolHipDude

    CoolHipDude Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Darmanitan,

    I have had this same problem on my HP DV5-1110EM too.

    The same thing also happens when you are trying to download something - the
    download progress bar will not move unless you jiggle the mouse or jiggle the
    trackball (if you are using a trackball mouse, like the Logitech Trackman Marble
    Wheel).

    I have also noticed that the problem comes and goes from time to time.

    The solution? I'm gonna reformat the whole hard disk, reinstall W7, reinstall
    drivers and everything else, and then reinstall FF v. 3.6.15 / v. 3.6.17.

    The FF developers can go f*** themselves and sum1 should shoot the dickhead
    bastards for inflicting buggy s/w on us!


    CHD
     
  6. Rydian

    Rydian Resident Furvert™
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,880
    Country:
    United States
  7.  
  8. doyama

    doyama GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    Or at the very least submit a bug to bugzilla. At least there's a bug tracking mechanism for Firefox. Good luck getting bugs fixed in IE.
     
  9. marcus134

    marcus134 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    584
    Country:
    Canada
    Looking at the mozilla support center, it seems that multiple things could cause the problem.

    the first thing you should try would be to boot it in safe mode without add-on to see if it could be the problem.
    Also, some reported that outdated graphic drivers could be the cause (linked with hardware acceleration).
    Apparently for a few user, the problem came from a bad system date (check your bios)

    https://support.mozilla.com/en-US/questions...+mouse&as=s
    https://support.mozilla.com/en-US/questions...+mouse&as=s
     
  10. Frederica Bernkastel

    Frederica Bernkastel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,170
    Country:
    United Kingdom
    I have not experienced any issues like you've described, and I've used both the latest builds of Chrome and Firefox since 2009. And Chrome has been the only one that has actually been exploited (clickjacking as a result of an XSS attack, several months ago).
    Which, if I'm correct, is what you're calling Firefox out for.

    Also, not as pretty as Chrome?
    I beg to differ, sir.
    [​IMG]
     
  11. CoolHipDude

    CoolHipDude Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States

    I have neither the time nor the inclination to compile source code.

    So STFU to you with bells on!


    CHD
     
  12. Strider

    Strider Next to the mainstream
    Member

    Joined:
    Oct 29, 2002
    Messages:
    901
    Country:
    @OP

    A quick google shows you're not the only one. I can honestly say though, I have never experienced that behaviour (within years of usage on multiple pc's, os's and ff versions). Googling also revealed why: I use very few and select addons. You have to clean those up, the issue is propably within one of those.

    Best start clean and add them one by one.
     
  13. Ringo619

    Ringo619 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    573
    Country:
    United States
    tell me the name of that theme please Dx looks freaking awesome and if you don't like how firefox looks like why don't you use the the google chrome theme ? it makes it look exactly like chrome
     
  14. Strider

    Strider Next to the mainstream
    Member

    Joined:
    Oct 29, 2002
    Messages:
    901
    Country:
    Isn't that ... at least almost ... the default look of FF4?
     
  15. Vigilante

    Vigilante TempLurker
    Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,555
    Country:
    Then use Firefox 3.6 then.
    It has the feature not the bugs.
     
  16. Originality

    Originality Chibi-neko
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,705
    Country:
    So you knowingly and willingly use "buggy software" and curse the developers for it... yet you're not willing to even attempt to do a better job, and instead find yourself the time and inclination to open up a GBATemp account and rant about it at people who, by all probablity, do not share your opinion?

    Right, let's just stick a sign over your head: Please do not feed the trolls.

    Speaking about themes... I like using cat themes. They be cute. Chrome doesn't seem to like it much when I attempt to put cat themes on it...
     
  17. Frederica Bernkastel

    Frederica Bernkastel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,170
    Country:
    United Kingdom
    That's default with 20 mins worth of tinkering.
     
  18. SamAsh07

    SamAsh07 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    2,696
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    Why can't you access DreamWorld on Chrome? Works fine here [​IMG]
     
  19. TehSkull

    TehSkull Living the life
    Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Country:
    United States
  20. CoolHipDude

    CoolHipDude Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Why don't you shut the fuck up? No-one gives a fuck about your anal themes!

    Only anal retentive assholes like you have the time and inclination to compile
    their own analware, so why don't you go compile your own rectum? This is what
    you have on your computer:-


    Rectum OS v. 3.4 - The OS Of Choice For All Anal Retentive Assholes!

    Rectum> compile originality.rectum

    Compiling originality.rectum ................................................................
    ................................................................................

    Adding libraries ........................... faeces.lib added .........................
    ............... rectum.lib added ............................... asshole.lib added ..
    .....................................................

    Linking packages .................. turdbrain.pkge linked .........................
    ............... shithead.pkge linked ......................................... general-
    asshole.pkge linked ...................................... fuckwit.pkge linked ....
    ...................................................

    Adding interfaces .................................. asshole.io added ...............
    ................................ mouth.io added ............................................
    ............ assmouth.io added ................................. shitbrain.io added
    ........................... shitface.io added ...............................................
    ................ dumbass.io added .....................................................

    System Error ............ System Error ............. System Error ..............

    Aborting compilation ....................................................................
    ................................................................................
    ..................
    ...................................

    Compilation aborted at 08:13:54 on 22/05/2011

    Listing compilation error(s) ...................................................

    Error - Unhandled flatulence procedure .............................................

    Error - Too many concurrent flatulence processes ..............................

    Error - Multiple instances of asshole ..................................................

    Error - Invalid assfuck linking ...........................................................

    ................................................................................
    ....................


    You are an asshole and I hate you.

    I don't wanna take any more of your crap.

    I am now committing suicide as the only available sane and logical response ..
    ................................................................................
    ................................
    .........................................................

    KKKKAAAAAAAABBBBBBBBOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!

    Suicide committed at 08:15:33 on 22/05/2011

    Invalid system disk - Please insert a valid system disk.

    >_
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Firefox, mouse,