ezflash 3in1 + gba exploader emu problem

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by DarkCrudus, Apr 26, 2009.

Apr 26, 2009
  1. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    it seems when i hit the  button to change into the nor settings everything freezes, i can load games in psram just fine but if i try to change over to anything it freezes, i cant even get to the rumble, at 1st i thought it was the ezflash3in1 so i bought a new one but i get the same result..
     
  2. topgunroofm

    Member topgunroofm GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    128
    Location:
    Halo
    Country:
    United States
    I have an r4 and I use YSMENU for that.
     
  3. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    im using acekard2i and akiao doesnt like me
     
  4. topgunroofm

    Member topgunroofm GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    128
    Location:
    Halo
    Country:
    United States
    I think YSMENU should work
     
  5. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    on an acekard?
     
  6. topgunroofm

    Member topgunroofm GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    128
    Location:
    Halo
    Country:
    United States
    i guess. I really have no idea if it would work
     
  7. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    okay.. odd gba exploader v.53 lets me go to nor but .56 wont nor .58b
     

Share This Page