EZ4 Skin: PerfectFit / Screens

Discussion in 'EZ-Flash' started by illuminarok, Jul 30, 2007.

Jul 30, 2007
  1. illuminarok
    OP

    Newcomer illuminarok Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    44
    Location:
    East, TN
    Country:
    United States
  2. martin88

    Member martin88 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    990
    Country:
    Canada
    Thanks for the nice-looking skin. Will try this now.
     
  3. illuminarok
    OP

    Newcomer illuminarok Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    44
    Location:
    East, TN
    Country:
    United States
  4. ninjya

    Newcomer ninjya Advanced Member

    Joined:
    Mar 23, 2003
    Messages:
    93
    Country:
    cant find any sites about this hacked firmware
     
  5. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,697
    Country:
    United Kingdom
  6. ninjya

    Newcomer ninjya Advanced Member

    Joined:
    Mar 23, 2003
    Messages:
    93
    Country:
    bug with gba? never had any :s is the 070315 the latest?
    thanks for url, was mostly interested in seeing the changelogs though ^^;
     
  7. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,697
    Country:
    United Kingdom
    I forget the technical reason (something to do with setting VRAM blocks to be the same) but frames may appear to skip when in DS mode.
    Originally though (the pre EZ4 compact/deluxe supporting) loaders did this correctly, resetting (now default in modulo's loaders) cleared this up for the later ones.
     
  8. ninjya

    Newcomer ninjya Advanced Member

    Joined:
    Mar 23, 2003
    Messages:
    93
    Country:
    Ah it's for the newer ones only [​IMG]
    I have the first Ez4(the big one), tbh it's the best freaking slot2 card [​IMG]
     

Share This Page