1. darry21

    OP darry21 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    Does anyone know what this error means

    ERROR! (ret = -1035)

    I get i when installing certain wads
     
  2. Bladexdsl

    Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!
    Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    19,638
    Country:
    Australia
    upgrade to wad manager 1.3/4 and make sure you have the ios installed that lets you install wads. i think it's patched ios60
     
  3. Meannekes

    Meannekes GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    231
    Country:
    Gambia, The
    a patched ios60 is only for starting wad´s from sd

    get wadmanager1.4 on your wii and choose ios249 in it

    i had ret1035 a week ago

    i just repack the wad with fake sign in the tool
     
  4. darry21

    OP darry21 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    the wad ios249? Im currenly using Ios36 when I press the home button on the homebrew channel
     
  5. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Gambia, The
    If you want to use WAD Manager, get a cIOS, otherwise it's not fully working.
     
  6. darry21

    OP darry21 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    I have the wad manager but it won't let me open any iso wads i get that error . I also tried deleting the current one with anytitle deleter and that didnt work as well.
     
  7. pacman366

    pacman366 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    43
    Country:
    United States
    Im having the same issues, whenever i try to install a cios related wad, and various other wads it gives me 1035 with wm 1.4.. iv got ios16 installed, i also have a cyclowiz. any help in fixing this with me would be appreciated.

    "i just repack the wad with fake sign in the tool"

    what do i need to repack a wad w/ fake sign?

    Thanks.
     
  8. George290506

    George290506 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    Greece
    I got errors some weeks ago. I tried almost all the solutions and finally, I discovered that the wad files were corrupted!!!
     
  9. pacman366

    pacman366 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    43
    Country:
    United States
    "I got errors some weeks ago. I tried almost all the solutions and finally, I discovered that the wad files were corrupted!!!"

    mine aren't, iv installed them on a friends wii via w/ wm 1.4 + ios16, he was on 4.0 when i did it.
     
  10. George290506

    George290506 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    Greece
    Did you try reformatting the memory card?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - ERROR, 1035),