Error popping up with backups?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ph1l0z0ph3r, Nov 18, 2008.

Nov 18, 2008
  1. Ph1l0z0ph3r
    OP

    Member Ph1l0z0ph3r GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    185
    Country:
    United States
    Im currently attempting to play a backup of Super Mario Sluggers but it keeps popping up with the error "The Game disc could not be read. Refer to the Wii Operations Manual for details." I'm burning the games at 3x speed on Fujifilm DVD+Rs with ImgBurn. Any advice at how to fix this. I've tried both Fujifilm DVD+Rs and Memorex DVD-Rs and the same problem. Should I try different speed like 2x or Max? Or is there a specific type of DVD that works?
     
  2. junk_man32

    Banned junk_man32 Banned

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    176
    Country:
    United States
    first you need to connect your wii to your pc via usb, download a game. Put a blank dvd-r disc into your wii, then the wii will ask "Install Game Burner On PC?" YOu click yes. Then it will load GAmeBurn.exe and it will burn it. You drag the iso file into the program and it burns via the wii. Then it will load. YEAH! YOUR DONE!
     
  3. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    Grab a DVD-R 16x pack of either Taiyo Yuden or Verbatim

    Burn with ImgBurn at no less than 8x speed.
     
  4. spectral

    spectral Newbie

    Its a case of finding discs your particular wii can read well. As Tichinde925 said Taiyo Yuden and verbatim are the 2 main ones people have success with. Personally i've had best results with Ritek G05's.
     
  5. junk_man32

    Banned junk_man32 Banned

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    176
    Country:
    United States
    HE DOESNT EVEN HAVE A MODCHIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
     
  6. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    nor Backup Launcher 0.3 gamma???
     
  7. Ph1l0z0ph3r
    OP

    Member Ph1l0z0ph3r GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    185
    Country:
    United States
    Dont know what that idiots talking about. Im using Backup Launcher 0.3 gamma btw with games that people have confirmed to be working.
     

Share This Page