ERROR 2011

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Lubbo, Jan 17, 2009.

Jan 17, 2009

ERROR 2011 by Lubbo at 8:50 AM (792 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Lubbo
    OP

    Member Lubbo GBAtemp Traceur

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    895
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    so i have been installing wads using wadmanager 1.3 i install another wad and error 2011 came up and it wouldn't install i tried it a few more times but then i just moved on a few wads later and it happened again??? please help me! all the other wads i installed worked my firmware is 3.2E i just downgraded from 3.4E how do i fix this error? the 2 wads that had 2011 error i downloaded again but no luck please help!
     
  2. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    The wads could be corrupt - nice handy way to brick your wii installing dodgy wads.
     
  3. Lubbo
    OP

    Member Lubbo GBAtemp Traceur

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    895
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    hmm i think your right i just installed a different FZeroX wad now it works :S [​IMG]
     
  4. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    use trusted WADs only , installing Wads made easy by tools like WadMamager1.3 and so but it's indeed not a game of trial and error cause it might cost you the precious Wii that you've been playing with [​IMG]
     

Share This Page