Emulators frontend

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Tetsuo Shima, Nov 4, 2008.

Nov 4, 2008

Emulators frontend by Tetsuo Shima at 9:20 PM (1,391 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Tetsuo Shima
    OP

    Member Tetsuo Shima GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    337
    Country:
    Italy
    Are there any good frontends to run emulators? I tried "All in 1 emuloader" but it's not working
     
  2. NosferatuZODD

    Newcomer NosferatuZODD Member

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    You might google Hyperspin. By far has the best eyecandy and from what I hear it's a damn good front end.
     
  3. Luriden

    Member Luriden GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    429
    Location:
    Topeka, KS
    Country:
    United States
    Hyperspin is out on Wii?
     
  4. Tetsuo Shima
    OP

    Member Tetsuo Shima GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    337
    Country:
    Italy
    It actually works, it just doesn't support SDHC cards. It's very good, but I'll wait for an updated version with wiimote (it requires a GCN pad) & SDHC support
    I can't find a Wii version of Hyperspin and I don't think it even exists.
     
  5. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    The emulators work great. It has really helped that the homebrew from the GC is compatable with the Wii so now it is simply a metter of fine tuning.
     
  6. Luriden

    Member Luriden GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    429
    Location:
    Topeka, KS
    Country:
    United States
    Why would you use GC compatible emulators though when the Wii emulators work just fine? I've never used any of the GC emulators, but wouldn't the Wii emulators be more convenient since you can save using the SD?
     
  7. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    I didn't mean that you use gamecube emulators. I was trying to say that because the gamecube and the wii are so similar, it has only taken minor upgrades to get them working better on the wii. Sorry if I confused anyone.
     

Share This Page