?
  1. No

    13 vote(s)
    21.0%
  2. Yes, I love it, keep doing that you are doing

    38 vote(s)
    61.3%
  3. Yes, I like it but I wish you spend more time with the UI, stop adding features

    6 vote(s)
    9.7%
  4. Yes, but I have given up, it's too hard to use

    5 vote(s)
    8.1%
  5. 62 voter(s)
  1. Luffysan

    Luffysan Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Australia
    TomSwitch Hi, My codes execute only 64 lines per cheat Name e.g
    [Inf HP 8byte 64 lines ]
    8100000 XXXXXXXX 08390000 AD80BE0D
    Can you fix it please ? if my file size is 488kb or 288kb Edizon SE cant load cheats is there a solution Thanks lot
     
  2. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    Cheat code loading has nothing to do with edizon. EdiZon only do on/off.
     
  3. Luffysan

    Luffysan Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Australia
    Ok , so is there any solution for this issue ,because Cheats codes Execute only first 64 lines 65 line don't Execute , is this problem with atmosphere (cheat writer) ?
     
  4. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    I can't remember the number, there is both a per cheat limitation and a total code limitation. You can look into the source code of atmosphere or google harder for answers. If what you hit is per cheat limitation then do two cheats.
     
    Last edited by TomSwitch, Nov 18, 2020
  5. Luffysan

    Luffysan Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Australia
    according to Atmosphere-NX
    "
    SciresM commented 19 hours ago
    The Cheat virtual machine has an instruction memory limit of 0x1000 bytes.

    Each individual cheat has an instruction memory limit of 0x400 bytes.

    For lines like the one you posted, which are four u32s, each line is 0x10 bytes, so it is is correct that you can only have 0x40 = 64 lines.

    This isn't really a problem...cheats just aren't supposed to be that big.

    Have you considered e.g. making a game patch, or optimizing your assembly to use a loop or something?

    "
    and This "It seems that you are writing directly to heaps. Making game patches means patching binary which is completely different approach and requires some knowledge of AArch64/32 assembler.
    You can make a tesla trainer using dmnt:cht to enable/disable various cheats. You need to know C++ though."

    so i don't know about tesla trainer can you guide me if you please
     
  6. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    If your problem is you hit the per cheat limit you can use one more cheat. Experiment with it. I have not try it but code probably get executed in sequence. [Cheat1] [Cheat2] Just put 64 lines in Cheat1 and the rest in Cheat2.
     
  7. Luffysan

    Luffysan Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Australia
    thanks for the reply but my cheats lines are 13387 line? 0810000 heap 64
     
  8. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    You will need to write an app. What are you trying to do?
     
  9. Luffysan

    Luffysan Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Australia
    ok i know about vb.net a bit am trying to simple thing Store Static Value to Memory
    08100000 250a5a80 74370000 1D6A3CD2
    08100000 250a5a88 82D7D5C2 838B4130
    08100000 250a5a90 0CD2720A F44577BF
    08100000 250a5a98 8558115B 6454673C
    08100000 250a5aA0 B3AB682D 1BB41862
    08100000 250a5aA8 8C529B3B D1DCB57E
    08100000 250a5aB0 5D632255 C767341C and so on total 13387 lines
    is this possible increasing Cheat virtual machine memory 0x1000 bytes. To 10000 Bytes ?
     
  10. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    I don't know but it probably isn't the best way to do it. You just want to write to a consecutive block of memory? Why not just make an app and call svc or dmnt services to do it. I am not familiar with tesla overlay but there is an example written by the author and if you need help you can always ask him. He is quite helpful.
     
    Last edited by TomSwitch, Nov 19, 2020
  11. Luffysan

    Luffysan Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Australia
    Thanks for the tip I just a make a simple app to write a bytes
     
  12. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    https://github.com/tomvita/EdiZon-SE/releases/tag/3.7.22
    UI improvements and bug fixes
    [​IMG] tomvita released this 32 minutes ago
    1. Now you can update EdiZon SE from the about screen.
      [​IMG]

    2. Fixed cheat auto download. Earlier version assumed /switch/EdiZon/cheats directory to exist which wasn't the default case so for most this feature don't work.
      [​IMG]

    3. Added a targeted search option to limit the search around a previously found address. Enable this option and press Lstick on a bookmark to set the target around the bookmarked address. The range can be adjusted, default is +- 1 Mbyte.
      [​IMG]
      [​IMG]

    4. Added extra short cut on the search screen. Now you can cycle float type, cycle integer type and use preset for a kind of common moon jump search.
      [​IMG]
     
  13. jhmiller

    jhmiller Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Spain
    I have tested the application and it starts in SXOS :yay:
    But I understand that it is a test, right?
    Because I can't find anything or I can't check the "Do not show this warning" box on the first screen.
    I also don't see a way to put a number when searching other than going up or down 1 by 1.
    In any case, the app is working, good!
     
  14. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    Thanks, I know the existence of the second red screen (actually it is the first as it comes up first in the program) now, turns out that there was two and I only removed one and thought I have fixed that. I also hear about other things that don't work. Very puzzle why keyboard would fail to come up. Are you able to invoke the keyboard anywhere with this app under SX? Also hear that downloading don't work.
     
    Last edited by TomSwitch, Dec 18, 2020
  15. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    https://github.com/tomvita/Atmosphere/releases/tag/0.16.2
    This fork is to enable reloading of cheat code file and detaching dmnt without closing the game.
    Rebased to latest atmosphere. Use this only with atmosphere 0.16.2. Do not use with any other version.

    You don't need this if you are fine with restarting the game to update cheat codes.
     
    Last edited by TomSwitch, Dec 20, 2020
    jhmiller likes this.
  16. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    https://github.com/tomvita/EdiZon-SE/releases/tag/3.7.24

    Easy mode for people who only want to use code created by others.
    No more confusing options and complex key combinations. For people who only want to use cheat codes you now have a full turn key solution from cheat code download to usage. Just enable the codes and enjoy.
    Do not enable expert option and it will be easy as pie.

     
    Last edited by TomSwitch, Dec 20, 2020
  17. ChicagoMel

    ChicagoMel GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2015
    Messages:
    334
    Country:
    United States
    Is the freeze problem fixed?
     
  18. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    What freeze problem? Please provide more details.
     
  19. ChicagoMel

    ChicagoMel GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2015
    Messages:
    334
    Country:
    United States
    I'm not alone...some are having trouble with 64 bit games freezing when we try to bring up the keyboard to search a value.
     
  20. TomSwitch

    OP TomSwitch GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    571
    Country:
    United States
    If I can't see it I can't solve it. Have you tried atmosphere booted with fusee primary and only signpatches (no third party sysmodules)?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Advance, trainer, pointer