Edgei or Iedge...3ds...?

Discussion in 'EDGE' started by Jalila13, Mar 19, 2011.

Mar 19, 2011

Edgei or Iedge...3ds...? by Jalila13 at 6:29 PM (6,494 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Jalila13
    OP

    Newcomer Jalila13 Advanced Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    Hi will edgeI work on 3ds? I have the real one I just got it maybe.. a week or 2 ago... but now i Pre-ordered a 3ds will it work??? [​IMG]
     
  2. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    Nope.
    I googled it, but it came with unrelated stuff, so my guess is that it won't work.

    If you want a good flashcart that works on the 3DS (Remember, there are NO flashcarts that can run 3DS games), try the Supercard DSTWO, or, if you are low on budget, the Acekard 2i.
     
  3. zhuzhuchina

    Member zhuzhuchina GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    537
    Location:
    Shanghai
    Country:
    China
    i want to know it too, iedge is compatible with 3ds ? no official news was released and i don't have a 3ds to test this
     
  4. Cartmanuk

    Member Cartmanuk GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    706
    Country:
    United Kingdom

    I will receive my 3DS on 25th and will Run 2.3(beta) update on the iEdge see if it works if not I will try 2.2 & 2.1
    I think It may work with suduko rom so will try this also.
     
  5. vandawn

    Member vandawn GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    108
    Country:
    Greece
    2.3 (beta)?
    well so far i have sent an e-mail at the technical support of the iedge team
    but they answered me that there arent any news for 3ds
    the thing is i dont know if they understood me when i asked them cause i was just saying for the dsi mode on 3ds and not the actual 3ds games.
     
  6. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,741
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Doesn't work on the 3DS and I think it might be quite some time before they do anything with the 3DS, I suggest buying a Supercard Two instead
     
  7. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    Excuse me, but what do you mean with "sudoku rom"?
    My guess is "Sudokuhax", but it is very unrelated to the iEDGE.
     
  8. vandawn

    Member vandawn GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    108
    Country:
    Greece
    confirmed or you are just quesing?
    atm the dsi mode on 3ds was using the same code as the normal dsi

    well in case it wont work i will just trade the sh**y idge for my friends r4i gold
    the 3ds is money consuming so there wont be any money left to buy a new card [​IMG]
     
  9. Cartmanuk

    Member Cartmanuk GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    706
    Country:
    United Kingdom

    I mean the old Bootstrap not "Sudokuhax"
     
  10. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,741
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    This isn't "confirmed" it's more like the iEdge took like months just to update for the DSi update and if it doesn't work on the 3DS already, than more than likely it's going to take just as long for them to get it to work on the 3DS
     
  11. Cartmanuk

    Member Cartmanuk GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    706
    Country:
    United Kingdom
    I can confirm the iEdge is not currently working on [​IMG]

    I tested it today using all the below versions of Edge OS

    EDGE OS v2.2
    EDGE OS v2.1
    EDGE OS v2.0
    EDGE OS v1.11

    With

    v3 iEDGE Bootstrap Updater
    v2 iEDGE Bootstrap Updater
    v1 iEDGE Bootstrap Updater




    Will need a new (E) Bootstrap The EDGE Team will bring an update out in May hopefully its a 3DS update
     
  12. vandawn

    Member vandawn GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    108
    Country:
    Greece
    damn almost every other flashcard works already -_-
     
  13. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    Not even 10% of all flashcarts work on the 3DS.
    Remember the clones/copies
     
  14. vandawn

    Member vandawn GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    108
    Country:
    Greece
    hahah its true
    well the original ones should work but i guess we will have to w8
     
  15. vandawn

    Member vandawn GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    108
    Country:
    Greece
    lol may?
    why so much time for a single update?
    or are they waiting till a dump machine is created to dump 3ds roms
    so they will have a full release?

    ps. double post sry
     
  16. kieran-123

    Newcomer kieran-123 Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    38
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom
    I tried mine today and it just booted into a black screen and then it froze and I started sh**ing myself but it seems fine now,then I updated to 1.1.0-1 is it?
    Anyway I hope it won't be long before an update and I really do hope the 3DS bricking thing isn't true!!
     

Share This Page