EDGE firmware v1.44 released

Discussion in 'EDGE' started by Breyer, Feb 20, 2009.

Feb 20, 2009

EDGE firmware v1.44 released by Breyer at 12:50 PM (2,148 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Breyer
    OP

    Newcomer Breyer Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    EDGE OS v1.44 has been released. Changes include:

    Automatic browser RAM patching supported with EZ3in1+
    Problems with some kiosk demos resolved
    Game compatibility fixes (3070, 3211, 3223, 3268, 3332, 3151, 3369, 3396)

    The release is available from the downloads page.

    http://www.edge-ds.cn/?lang=en&page=downloads
     
  2. Imparasite

    Member Imparasite GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    184
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    so any1 tried the clone wars again to this newly firmware? i want to play that badly [​IMG]
     
  3. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Hmmm....now why does this look so familiar? [​IMG]
     
  4. DaNIeL<X>

    Newcomer DaNIeL<X> Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    17
    Location:
    KOH
    Country:
    Philippines
    I hope DSTT gets another update soon [​IMG]
     
  5. kitts

    Newcomer kitts Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    18
    Location:
    Cornwall, UK
    Country:
    United Kingdom
    still cant get clone wars to work [​IMG]
     
  6. SonicRax

    Member SonicRax Egg-Mayo: The Movie

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    341
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Nice to see the EDGE card is still getting support. ^^
     
  7. Wizard298

    Newcomer Wizard298 Advanced Member

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    73
    Country:
    United States
    Since it is added support for the 3 in 1 plus, how can I get it to work with edge card now? How do ya get the opera browser to work?
     
  8. Se3D03

    Newcomer Se3D03 Newbie

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Philippines
    I encountered a problem with this firmware, right after i installed it, the moonshell soft reset stopped functioning properly, everytime i use soft reset in moonshell, an error would pop out saying that no micro sd is detected in my edge card, and i have to turn off my unit again. Am I the only one with this problem?
     
  9. Breyer
    OP

    Newcomer Breyer Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I just tested and moonshell soft reset just fine for me. I'm using the moonshell version from the EDGE site.
     
  10. bejiman

    Member bejiman GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    149
    Country:
    Philippines
    What about Spider-Man 2 (US)? I tried downloading the game twice and I always get a white screen when selecting that game
     
  11. Imparasite

    Member Imparasite GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    184
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    any1 gta chinatown wars works in new firmware?
     

Share This Page