EA Grand Slam Tennis

Discussion in 'Wii - Hacking' started by eddie182, Jun 14, 2009.

Jun 14, 2009

EA Grand Slam Tennis by eddie182 at 5:29 AM (2,130 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. eddie182
    OP

    Newcomer eddie182 Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    42
    Country:
    Australia
    I recently bought this game so I can't brickblock it. I have a 3.2E pal wii with wiikey and homebrew channel. When I run the game it wants me to do a systems update. I don't want to update so what do I need to do to run it? IOS etc.

    Also, backup launcher returns a 002 error when loading.

    Thanks [​IMG]
     
  2. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
  3. shredman

    Member shredman GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    106
    Location:
    down under
    Country:
    Australia
    install ios55
     
  4. eddie182
    OP

    Newcomer eddie182 Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    42
    Country:
    Australia
    I've installed ios 55 yet it still wants me to update. Is there a new revision of ios 55 that needs installing?

    Thanks
     
  5. shredman

    Member shredman GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    106
    Location:
    down under
    Country:
    Australia
    after installing ios55 you can then turn on update blocking on your modchip or preloader and you're good to go

    i'm not sure but i think the game wants to update older ios which is why it still wants to update...

    i'm not sure if the game works brickblocked but you can give it a go - or use a freeloader disc - that'll
    do the same thing (if you're on older firmware...)

    SHREDMAN
     
  6. eddie182
    OP

    Newcomer eddie182 Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    42
    Country:
    Australia
    I only have Wiikey V1 and the ubpdate blocker doesn't work. I'll try copying the game and brickblocking it.

    Thanks for your help [​IMG]
     
  7. shredman

    Member shredman GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    106
    Location:
    down under
    Country:
    Australia
    update blocker does work - you need to enable dev mode for it to work tho....

    my wiikey1 with update blocker works fine on pal GST and ntsc Wii console

    SHREDMAN
     
  8. xxRAG3

    Member xxRAG3 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    360
    Country:
    United States
    Use Starfall to update to 4.0
     
  9. grentuu

    Member grentuu GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    146
    Country:
    United Kingdom
    Works fine with brickblock on a wiikey system 4.

    But whatever I try and do with my 2nd softmodded wii it freezes on the ea screen through gamma loader
     

Share This Page