DsTwo Spoofer not showing?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by vree, Aug 19, 2011.

Aug 19, 2011

DsTwo Spoofer not showing? by vree at 1:42 PM (737 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. vree
    OP

    Member vree GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    131
    Country:
    Belgium
    So I just got my DsTwo. And updated it to the latest firmware on an old DsLite.

    But the main icon on the main menu of the DSlite doesn't change.

    It's a yellow icon saying "SC DS" and text next to it "dstwo www.supercard.sc"

    So shouldn't there be a spoof game instead of that?
    Because now i'm not 100% sure if it's safe to put in my 3DS???

    Please help?
     
  2. Frankenstein Tan

    Member Frankenstein Tan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    167
    Location:
    Parts Unknown
    Country:
    United States
    It has a different bootloader for the DS/DSi/3DS. On the DS it will say it is a supercard but if you put it in a DSi or 3DS it will show up as Alex Rider.
     
  3. wasabiuser

    Newcomer wasabiuser Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    8
    Country:
    Hungary
    even if it would be still the old firmware, you could put it into your 3ds, it would just not load the supercard.
     

Share This Page