DS Xtreme - autoboot?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Rankio, Mar 14, 2007.

Mar 14, 2007

DS Xtreme - autoboot? by Rankio at 10:07 PM (808 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Rankio
    OP

    Member Rankio GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    Does the DS Xtreme autoboot when the DS is turned on or do you have to touch the screen, then select slot1 for it to run?
     
  2. FuLei

    Member FuLei GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    118
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Just change it in your DS Preferences. That little thing bottom center on the main screen of your DS. Change it to slot-1 autoboot.
     
  3. fli_guy84

    Member fli_guy84 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    319
    Country:
    Malaysia
    You boot like a normal DS cart.
     

Share This Page