1. Ou3nDaN

    OP Ou3nDaN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    HEy, im 8hrs into DQ5, and i got to the part where you have to get the mirror from the tower. I got the mirror and saved the game at coburg castle. When i come to load the game im in a random place and its as if none of the story events have taken place [​IMG]. This is really annoying ! please help [​IMG]

    Is there any way i can edit my sav file? or are there any chears/codes which can help me get back to where i am?

    Here is my save file: http://uploading.com/files/f73dc3c7/3426%2...%2529_trim.sav/
     
  2. Ou3nDaN

    OP Ou3nDaN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    oh i forgot to mention i did put a couple of AR cheats on after i found out it was glitched up.
     
  3. injected11

    injected11 Crescent Fresh™
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,776
    Country:
    United States
    Did you turn off the AP bypass code?
     
  4. Ou3nDaN

    OP Ou3nDaN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    i think so. It's got nothing to do with not being able to get of the initial ship, its a really random glitch and ive googled it but no results [​IMG]
     
  5. injected11

    injected11 Crescent Fresh™
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,776
    Country:
    United States
    The AP bypass code needs to stay on or it glitches up later in the game as well.
     
  6. Ou3nDaN

    OP Ou3nDaN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    [​IMG] it wasnt up intitially i just put it on when i found out my game was messed. Is it too late to reverse the issues ?
     
  7. injected11

    injected11 Crescent Fresh™
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,776
    Country:
    United States
    If turning the code back on then loading the save file doesn't work, then odds are it's permanently borked.
     
  8. Ou3nDaN

    OP Ou3nDaN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    thats annoying... its such a good game aswell. Oh well i guess i should try and start getting back to where i was!

    Thanks for the help
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Savefile, Dragon, messed