DOSbox Wii

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by sonknuck23, Sep 1, 2010.

Sep 1, 2010

DOSbox Wii by sonknuck23 at 2:47 PM (1,453 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. sonknuck23
    OP

    Member sonknuck23 Mighty Switch Force >

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    851
    Location:
    Montreal, Quebec
    Country:
    Canada
    I've successfully loaded Commander Keen (Took me like, 30 mins. To figure out how to do it, haha) and now, can't seem to play the game. The Classic Controller and Wiimote don't work.

    And for the love of God, don't tell me you need to use a USB Keyboard to play it. 'Cause if that's the case, forget it.
     
  2. tueidj

    Member tueidj I R Expert

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    2,569
    Country:
    Funnily enough, DOS doesn't support wiimotes.

    http://wiibrew.org/wiki/Dosbox
     
  3. sonknuck23
    OP

    Member sonknuck23 Mighty Switch Force >

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    851
    Location:
    Montreal, Quebec
    Country:
    Canada
    *deletes DOSBox* I may as well use my PC.
     
  4. Gazdaman

    Newcomer Gazdaman Member

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    New Zealand
    Country:
    New Zealand
    Hey all,
    I don't have a usb keyboard so i have no way of entering the keymapper.
    Could someone with a usb keyboard please post a keymapper file for a wiimote so i can alter it to my defined keys?
    Thanks
     
  5. liquidnumb

    Member liquidnumb GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    142
    Country:
    United States
    I haven't used dosbox on the wii, but I think you can use your wiimote. You just need a keyboard to set everything up properly.
     
  6. Gazdaman

    Newcomer Gazdaman Member

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    New Zealand
    Country:
    New Zealand
    yeah i read that the latest version has full wiimote support.
    If someone uploads a config file i think i can alter it to suit my needs
     
  7. liquidnumb

    Member liquidnumb GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    142
    Country:
    United States
    I was responding to the OP. Unfortunately all my keyboards are PS/2, so I can't help you out. You might have better luck starting your own thread, though.
     

Share This Page