Does this trick work?

Discussion in 'Acekard' started by Shorkio, Apr 15, 2010.

Apr 15, 2010

Does this trick work? by Shorkio at 4:31 PM (1,210 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. Shorkio
    OP

    Member Shorkio GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    272
    Location:
    Your harddrive
    Country:
    Finland
  2. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Because of the method it's using I can't see why it wouldn't.

    But unless you already own an actionreplay, it's rather useless. If you're in the position of wanting a AK2i for a DSi and not having a DSL to update it, it's easier just to get a preupdated one.

    I'm sure you must know someone with a DSL or DS Phat who will let you borrow it for a few minutes.
     
  3. Shorkio
    OP

    Member Shorkio GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    272
    Location:
    Your harddrive
    Country:
    Finland
    Yup, my friends have DS lites, but they won't lend them to me to update Ak2i, because they think that I could brick their DS's :/
    But, I will buy already updated one [​IMG]
     
  4. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    So basically this uses a ARDSi to bypass the piracy protection on the DSi? Could I potentially use this to load a DS flashcart?
     
  5. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Don't tell them, go round too see them and ask to just quickly 'try this game out' on their DS Lite.
     
  6. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    I would imagine so, RupeeClock is on here so why don't you ask him?

    If it works with the DSTTi, I see no reason it wouldn't with anyother flashcart.
     
  7. Shorkio
    OP

    Member Shorkio GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    272
    Location:
    Your harddrive
    Country:
    Finland
    I showed my DSTT to them and they were like T____T;
    And I think it's same thing with AK xD
     
  8. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    That's probably because it was a DSTT =P

    Take a sticker off an old game and put it over the Acekard's one, they won't know then.
     
  9. Shorkio
    OP

    Member Shorkio GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    272
    Location:
    Your harddrive
    Country:
    Finland
    Really?
     
  10. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
     
  11. Shorkio
    OP

    Member Shorkio GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    272
    Location:
    Your harddrive
    Country:
    Finland
     
  12. GolenSun550

    Member GolenSun550 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    196
    Location:
    far away from you
    Country:
    United States
  13. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    upgrade flash player
     
  14. Shorkio
    OP

    Member Shorkio GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    272
    Location:
    Your harddrive
    Country:
    Finland
  15. kleptodathief

    Newcomer kleptodathief Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    updating the acekard 2i card in a ds lite takes only like 15 secs
     

Share This Page