Desmume Help

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by azntiger, Aug 4, 2010.

Aug 4, 2010

Desmume Help by azntiger at 12:08 AM (1,697 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. azntiger
    OP

    Member azntiger GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    158
    Location:
    Creepsville
    Country:
    United States
    How would i set up it?
    Please help
     
  2. AsPika2219

    Member AsPika2219 Pikachu going beach!

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    1,141
    Location:
    Cats City
    Country:
    Malaysia
    Here! [​IMG]

    Click OK and your job is over! Enjoy playing the games! [​IMG] [​IMG]
     
  3. I2aven's_Sag

    Member I2aven's_Sag GBATemp Otaku

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    726
    Location:
    Northern Virginia
    Country:
    United States
    If you're NOT comfortable playing around with configuration settings, then you SHOULD NOT be attempting to set up an emulator for a more recent system on your computer. Various games have different requirements; you may have to play around with emulator settings to run a game fluently. Simply changing a few settings usually gives the emulator a general-"smoothnesS".

    But ultimately, emulators are designed for a rather strong computer! If you don't have a strong computer then they won't work adequately, in which case, you can't cry to anyone but yourself. That being said, if you have game-specific needs in the future, type in google; "______ " "+" Desmume"(name of emulator) and search/read for compatibility threads. As gracious as people may be, they're not going to be particularly happy if you make demands, so it's important to remember to be humble.

    -/2aven
     

Share This Page