cyclo website

Discussion in 'CycloDS' started by powercam, Oct 25, 2009.

Oct 25, 2009

cyclo website by powercam at 12:21 PM (1,310 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. powercam
    OP

    Newcomer powercam Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    is anybody else having problems getting on to the website for cyclo this is the message i am getting.

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, webmaster@cyclopsds.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.


    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request


    please help
     
  2. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Here we go again..... [​IMG]
     
  3. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,481
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Don't worry, it goes down a lot. It should be back up in a matter of time. It varies each time, it might be up in a few days
     
  4. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I noticed this days ago. The only part of the site still working is the CycloWiz section. Looks like they had a server crash. I imagine it will be back up sooner or later. Only reason I said nothing about it is because this happens to them frequently and so I thought nothing of it.
     
  5. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    yup its down but should be back soon [​IMG]
     
  6. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    It's back, but nothing new there.....and "view new posts" still doesn't work.
     
  7. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Seriously what's up with Team Cyclo...they can patch new games and release a beta version in a couple of days but i can't remember the last time the Get New Posts button worked! Grrr....
     
  8. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,481
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    I get by by opening the subforums manually until it's fixed [​IMG] Just as well I read this thread again, there are some threads I need to check
     
  9. Username_09

    Newcomer Username_09 Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    30
    Location:
    Imagination Land
    Country:
    Australia
    Lol nobody ever will work that out.
     

Share This Page