CWCheat Problem...

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by 8BitWalugi, Dec 1, 2010.

Dec 1, 2010

CWCheat Problem... by 8BitWalugi at 5:45 AM (1,386 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    Lately, I've been experiencing a problem with my CWCheat. And code I use that required a button activation does not work. It was allfine until a week ago, but now nothing. I've tried everything (New .db, new copy of CWCheat, Old copy of CWCheat, etc.), and nothing seems to give. The code is in Gran Turismo (Press L+Up/Down to add/decrease day) and here was also one in Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5 (Press Select to fill one heart full). Anyone else had this problem before? I would really like some help.
     
  2. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Check the actual Game ID hasn't changed within CWCheat...it does that randomly sometimes...
     
  3. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    Nope. I have 2 codes. One for max money (lol) and one to change the day. Max money stays locked while day changing just doesn't work. Same thing with TF5. I have one for 'Card guessing is always correct' and one for 'Press L to max one heart'. The press L code doesn't work (Which is odd, it worked a week ago...)

    I'm considering backing up and formatting. Might work.
     
  4. easycrashing

    Member easycrashing GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    112
    Country:
    United States
    Could be bad codes; several of the databases I've looked at have a lot of them that don't work.

    Also could be a different version or a bad convert from whatever they were into cwcheat format.
     
  5. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    One of my friends used the Gran Turismo codes. His worked fine. My bro used the TF5 codes, same story there. Me? Only those that require button-inputs don't work.
     

Share This Page