Custom IOS38 rev13 Installer RELEASED!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wiiman123, Jun 2, 2009.

Jun 2, 2009
  1. wiiman123
    OP

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    ........................................
     


  2. ultragunner

    Member ultragunner GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Messages:
    125
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    Awesome, I'l install this right away. Thanks!
     
  3. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I made a post with 6 pages.
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
  5. wiiman123
    OP

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    @Beegee

    Please just post when the news is actual. It takes a lot of effort to be up to the second and post within 1 min of the actual release.
     
  6. freddy_c

    Newcomer freddy_c Member

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    Sweden
    No RockBand drums support [​IMG]
     
  7. jono@home

    Member jono@home GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    273
    Country:
    United Kingdom
    Back to cios rev 11 for me.. again...


    It is the most stable for my harddrive iomega prestige 320gb

    same problem as with cios rev 12...

    (yes using USB1)

    fails to detect hard drive, in the other usb port the countdown goes in super slow mode....


    *waits for rev 14 and hopes to god it clears that issue up*
     
  8. catnapped

    Newcomer catnapped Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    Still doesn't seem right...WD 1TB external attached. Using CoverFloader sometimes it'll just go dead after game selection (access lights on the drive alternate, but otherwise nothing). Hard reset the Wii and go back to the loader and same game again and it'll usually work, but I don't think it should be hit or miss like this.

    edit: tried a different game with 7.4 Ultimate and I get the same result...stuck on "booting Wii game, please wait..."

    Way too hit-or-miss for my own tastes...going back to 10 until he (hopefully) fixes this thing.
     
  9. stonetempler

    Newcomer stonetempler Advanced Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    Germany
    rev 10 - Anno pal works
    rev13 - Anno 002 error with a blue screen is it the new "Implemented new system anti error 002"
    with a wrong direction ?
    back to rev10 for me.
     
  10. lanarchyste

    Newcomer lanarchyste Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    12
    Location:
    Caen
    Country:
    France
    Same for me with my backup of X-Men Origins Wolverine.
    It worked very well with the REV10 !!!
     
  11. lanarchyste

    Newcomer lanarchyste Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    12
    Location:
    Caen
    Country:
    France
    Same for me with my backup of X-Men Origins Wolverine.
    It worked very well with the REV10 !!!
     
  12. wiiman123
    OP

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    Let's hope a new waninkoko loader (v1.6) will come out to be better suited for these new revisions.
     
  13. Pip_X

    Member Pip_X GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    152
    Country:
    Malaysia
    Slownes issue solved?
     
  14. rf1911

    Newcomer rf1911 Newbie

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    Italy
    ... well, Anno gives me the same error #0002. I'll go back to rev10. What i personally think is that waninkoko seems to feel too much pressure. Too many revisions or bug fixes usually are not that good... Unless he's "using" us as beta-testers, and don't get me wrong, if so, he's doing well as BootMii "covers" his back ....[​IMG]

    See ya..
     
  15. KirovAir

    Member KirovAir Dutch Alcoholic Programmer

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    587
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Yes, I think the loader core needs some small modifications.
     
  16. zektor

    Member zektor GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Messages:
    1,325
    Country:
    United States

    That has to be what it is. Blue screen in Punch Out as well. Reverted back to 12 until something gets sorted out.
     
  17. purespin

    Newcomer purespin Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    41
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I will pass this one if no RB1 instruments support.
     
  18. Bosk666

    Newcomer Bosk666 Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    Germany
    blue screen with error 002

    nfs undercover and usb loader gx
     
  19. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Yeah, it seems like a new revision of the loader needs to happen.
     
  20. stonetempler

    Newcomer stonetempler Advanced Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    Germany

Share This Page