Creating Duplicate Backups

Discussion in 'Wii - Hacking' started by El-Grosso, Nov 15, 2008.

Nov 15, 2008
  1. El-Grosso
    OP

    Member El-Grosso GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    137
    Country:
    United Kingdom
    I'm starting to run out of room on my computer, so I would like to start deleting some ISO's. I was just wondering if there was a way to like, take the iso off an already burnt game, and create a new dvd? My games are written to DVD-R's. Thanks.
     
  2. jfitie

    Banned jfitie Banned

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    Netherlands
    That will work just fine.
     
  3. El-Grosso
    OP

    Member El-Grosso GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    137
    Country:
    United Kingdom
    Oh awesome. [​IMG] Thanks for the super quick reply. Would I judt drag and drop it back on to my computer? Or is there some sort of feature in Imgburn that can help me out.
     
  4. jfitie

    Banned jfitie Banned

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    Netherlands

    "Create image file from disk" [​IMG]
     
  5. El-Grosso
    OP

    Member El-Grosso GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    137
    Country:
    United Kingdom
    Do you know you're amazing? I think you're amazing.

    Thanks for the help. [​IMG]
     
  6. Chemical_Warfare

    Member Chemical_Warfare GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    111
    Country:
    Canada
    im gonna have to argue that with you.

    I just tried copying my burnt copy of ST:FU and the resulting copy would NOT show up in disc channel. never bothered to check it with the loader, as to me it did not work the same way as the initial backup i copied it from.

    I used "Create image file from disk" then i used ""Create disc from image file"
     
  7. jfitie

    Banned jfitie Banned

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    Netherlands
    Hmm, that's weird, it worked for me (have to say I've only done this 3 times, but still...)
     
  8. Chemical_Warfare

    Member Chemical_Warfare GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    111
    Country:
    Canada
    ah shit dude, you got me, you're right, it DOES work.

    It's showing up now.

    This is most excellent.
     

Share This Page