Cover Flow USB ISO Loader by Beardface

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Nullkill, Apr 29, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. scognito

    scognito GBAtemp Regular

    Member
    3
    Feb 16, 2007
    Italy
    italy
    Thanks guys for reporting bugs on google code.
    This bug of black squares is reported more than once since 5.1 release.
    Hoping I can reproduce it, but I didn't coded that part :/
     
  2. PFC2000

    PFC2000 Member

    Newcomer
    3
    May 5, 2009
    Gambia, The
    Hi there,

    great job, my favourite loader!!!

    Here is a forwarder wad for this:

    http://www.megaupload.com/?d=QD7J8S57


    The path is SD: apps/WiiCoverFlow/boot.dol

    made by mattjd and olive (from wadder site)


    PFC.
     
  3. cedwii

    cedwii Member

    Newcomer
    1
    Oct 24, 2008
    France
    Hi guy s

    are you still working on 3d covers?

    Great job.
     
  4. T-Error

    T-Error GBAtemp Regular

    Member
    4
    Oct 23, 2008
    Germany
    I tried beta 5.1 but got a codedump right after start. i deleted the old usb-loader folder wich was generated by beta 4.2 and 5.1 started. but after downloading the covers it gave me a code dump again and since then it gives a code dump right after start. could it be this KLONOA-cover wich cant be downloaded in 16:9 (nobody fixed this shit sice a week)? because its downloaded but corrupted? it was working fine on 4.2 .
     
  5. T-Error

    T-Error GBAtemp Regular

    Member
    4
    Oct 23, 2008
    Germany
    sorry double post!
     
  6. ganons

    ganons GBAtemp Addict

    Member
    8
    Jun 12, 2005
    v5 was working fine yesterday but everytime i load it, it says no usb found and when i hit retry no luck. Other usb loaders working fine. Using iomega 320gb usb powered
     
  7. thebobinc

    thebobinc GBAtemp Regular

    Member
    1
    Apr 29, 2009
    Canada
    Montréal Québec 514 , Cacanada

    tried all of that not working properly, but 5.0 was fine , so dont get it really , anyways keep up the nice work looking foward the next revision
     
  8. xem1x

    xem1x GBAtemp Regular

    Member
    1
    Dec 25, 2008
    United States
    USA
    I get a code dump everytime I try and launch a game. Beta 5.1 is what im using.
    CoverFlow used to work fine at one point.
     
  9. Pegasos123

    Pegasos123 Advanced Member

    Newcomer
    1
    Jan 31, 2008
    United States
    yea
    the klonoa cover is bugged or something
    when i downloaded it from auto download after that it code dumped
    then i booted the cowerflow again and it code dumped at the middle of the loading screen

    then i deleted the Klonoa cover
    and booted the loader again
    and wuala it works

    so if you get code dumps after downloading covers with the loader or cant even boot the coverflow
    then look if you have the game Klonoa installed

    the Klonoa cover buggs the coverflow loader [​IMG]
     
  10. djtaz

    djtaz PM's Full - Wadder Me

    Member
    1
    Sep 21, 2008
    I have fixed Klonoa R96EAF.png on the site for anyone wanting it - someone had uploaded a JPG instead of a PNG and because the site recognises JPG format it displays , but since its not correct the wii , and photoshop both give errors on it.
    Its not resolved.
     
  11. xomp

    xomp Advanced Member

    Newcomer
    1
    Feb 9, 2009
    United States
    Thought I would give it a try since people are saying it's near perfect but I got an immediate C-C-Code Dump! when I launched it from HBC [​IMG]
     
  12. rwilts

    rwilts GBAtemp Regular

    Member
    1
    Jan 6, 2008
    No problems for me. Two covers appeared garbled initially but by selecting them once each they seem to rests and now appear fine.
     
  13. xomp

    xomp Advanced Member

    Newcomer
    1
    Feb 9, 2009
    United States
    Is it possible to put what is required to get this working in the 1st post? I'm not sure if I have everything that's required and the readme.txt mentions nothing about what's needed.
     
  14. ganons

    ganons GBAtemp Addict

    Member
    8
    Jun 12, 2005
    Also it seems when it comes to installing games via the loader, this loader is slower compared to the ultimate usb loader
     
  15. Nullkill
    OP

    Nullkill GBAtemp Regular

    Member
    1
    Dec 31, 2007
    United States
    I've noticed this too. It is because the buffering thread is still running while the install is going.

    We need to add a fix to halt or pause the other thread while install is occuring.
     
  16. d3c3pt10n

    d3c3pt10n Member

    Newcomer
    1
    May 10, 2009
    United States
    was stoned and feeling creative, although my skills with Gimp are very average i ended up with this lol

    just a osx/apple kinda forwarder for sd:/apps/usbloader/boot.dol

    [​IMG]
    [​IMG]

    looks really good with the black theme i've got on my Wii right now, which i've nearly finished.

    NeoRame, i think that Wii logo is from your image but i found it in another modified channel. hope you dont mind.

    Download
     
  17. kedest

    kedest GBAtemp Psycho!

    Member
    4
    Feb 6, 2007
    Netherlands
    In earlier releases I was still having issues with scrolling with d-pad, now that seems to be fixed. Nice work!
     
  18. delta123

    delta123 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    5
    Jul 18, 2005
    Hyougo, Japan
    i have about 80 games on my hdd. and all of them show up properly on the wii. i havent used the loaders download option. the only problem i have with 5.1 is that some of my games won`t boot up like wii fit and big brain academy. but everything else works great. no messed up images.

    my only big gripe with this loader that is that the images look all pixelated. kinda wish the wii was able to display slightly bigger picture resoultions.
     
  19. Nullkill
    OP

    Nullkill GBAtemp Regular

    Member
    1
    Dec 31, 2007
    United States
    Anyway you (or someone) can post a video of 5.1 being loaded with this forwarder? I'd be interested to see how it looks.
     
  20. oxMUDxo

    oxMUDxo GBAtemp Fan

    Member
    2
    Apr 12, 2009
    United States
    Missouri - USA
    All my covers are not working/ bugged...
    I'm guessing its trying to get the covers from, root/usb-loader/covers if thats not the path what is?

    My Wii is 3.2U cIOS36 rev10 and I put this in apps/usbloader???/boot.dol

    Do I need diffrent covers?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.