CoD: Black Ops Multiplayer PROBLEM

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by abel009, Nov 12, 2010.

  1. abel009
    OP

    abel009 GBAtemp Regular

    Member
    253
    9
    Nov 24, 2008
    Mexico
    *****************************************************************
    OK, my game runs good when ever i load it from disk or usb, BUT when i connect to wifi and i start to search for a match it frezzes? and using the disk i was able to play zombies online with no frezzes when ever i tried to search for one but i wasnt able to play multiplayer it freezzed when i tried to join a match? does anyone know how to fix it? or is it because am using a LAN adapter the official one from nintendo sence i dont have wii-fi. And its not my internet cause every other game works fine i havent had any problem loading games . and yes iave install all of the wads with different convinations but still no luck.
    *****************************************************************
    Help Will b apreciated.
     
  2. bigganum

    bigganum Advanced Member

    Newcomer
    58
    0
    Oct 7, 2009
    Try making a second profile and go online with it.
     
  3. abel009
    OP

    abel009 GBAtemp Regular

    Member
    253
    9
    Nov 24, 2008
    Mexico
    No luck its the same it frezzes when I look fir a match? Anyone else? Do u think its the game?
     
  4. h0ser81

    h0ser81 GBAtemp Regular

    Member
    106
    0
    Feb 20, 2010
    United States
    Pennsylvania
    It's the lan adapters causing the problem. There's numerous posts about it on GameFAQs boards as well. Apparently the only fix that works now is to just use Wifi.
     
  5. CreX

    CreX GBAtemp Regular

    Member
    220
    1
    Jun 19, 2007
    Sweden
    CONFIRMED WORKING!!!!!!!
    THANKS! [​IMG]

    Have been installing and reinstalling different versions of loaders and cIOS the entire day.. all for nothing. [​IMG]