cios usb2 not installing

Discussion in 'Wii - Hacking' started by spyke, Apr 17, 2009.

Apr 17, 2009

cios usb2 not installing by spyke at 5:53 AM (2,596 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. spyke
    OP

    Newcomer spyke Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    47
    Country:
    Australia
    I have been trying to get the usb loader to run but have experienced difficulties.

    I cant seem to instal CIOS USB2 onto my wii.
    Im running 3.2E and have installed all the necessary usb loader apps and cios but cios usb2 wont instal.

    this is the error msg i get.
    [​IMG]
    [Its hard to read the image but the error says: "net gethostbyname failed: -10004. error making http request. failed to allocate temp buffer for encrypted content, size was 0"]
    Iv searched everywhere and havent found a solution.

    Any help would be great. Thanks.
     
  2. kytran

    Member kytran GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    148
    Country:
    Canada
    almost sounds like its not able to connect to wireless. you tested to make sure its connected and that internet works on the wii
     
  3. spyke
    OP

    Newcomer spyke Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    47
    Country:
    Australia
    i can play games online with it.
    im using the official nintendo usb wifi adapter.

    and above the error it says "initialising network: Done!"
     
  4. kytran

    Member kytran GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    148
    Country:
    Canada
    are you plugging the usb wifi adapter INTO the wii??

    or got anything else plugged into it?
     
  5. spyke
    OP

    Newcomer spyke Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    47
    Country:
    Australia
    no. im not that much of a noob.
    Nothing is connected into the wii's usb ports.

    it seems like cios usb2 attempts to instal via the network, is it possible to set it to load the necessary files locally?
     
  6. kytran

    Member kytran GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    148
    Country:
    Canada
    the script is calling for internet. don't think there is a way yet.

    why are you trying to install it ?
    get cIOS rev9 has it built in.


    hehe np i wasn't saying your noob, just making sure of things sometimes good to get a 2nd eyes view [​IMG]
     
  7. spyke
    OP

    Newcomer spyke Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    47
    Country:
    Australia
    i installed cios rev9 and the usblaoder. then when i connect my harrdrive and run usbloader it wont recognise my usb comes up with the error message after 40seconds
    "could not initialise usb subsystem! (ret = -6).

    lock and delete the thread i updated to rev10 and 1.4loader and all is good.
    thanks kytran for your help anyway.
     

Share This Page