cheats with ak2i

Discussion in 'Acekard' started by c601999, Jan 30, 2010.

Jan 30, 2010

cheats with ak2i by c601999 at 1:23 AM (1,288 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. c601999
    OP

    Newcomer c601999 Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    i cant seem to get the cheats to work. i have the latest update. i must be doin something .....highlight game select cheats and start game, right?


    -----nevermind....i figured it out
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    NO!
    you need to enable cheats on the system options
     
  3. c601999
    OP

    Newcomer c601999 Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    thanks i just figured it out....was goofin off it some options
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    No Problem, since you are new then you should also take note that please rebuilt whenever you had updated codes for any particular game.
     
  5. c601999
    OP

    Newcomer c601999 Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    what does that mean?
     
  6. mrfatso

    Member mrfatso That guy!!

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    4,932
    Location:
    @Your Home,behind the sofa
    Country:
    Singapore
    in other words, have a nice exploration of the menu.

    hint: look at the cheat menu.
     
  7. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Hang on.... I just replied to the OTHER THREAD you made!

    Please don't do that - read the rules.
     
  8. kirbypower

    Newcomer kirbypower Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    16
    Country:
    Netherlands
    ive got another question about cheating with an acekard 2i.
    yesterday i started playing gta chinatown wars again with cheats.
    however,my acekard didn't find the cheats for gta,even if i downloaded the latest cheat.dat en urcheat.dat.
    other games works perfect.
    so,i really don't know whats wrong. is it the rom? or my acekard?
    the firmware of my acekard is AKAIO 1.5.1 by the way.
     
  9. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    It sounds like you have a hacked/patched game. Try getting a clean one. You shoult then be able to use your cheats.
     
  10. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Or use r4cce to reset the Game IDs to match yours.
     
  11. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    like other said different game ID
    check this out on how to change your game id
     
  12. kirbypower

    Newcomer kirbypower Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    16
    Country:
    Netherlands
    yes, it works now.
    it was indeed 2 different game ID numbers.
    so I used that prgram r4cce en now it works perfect.
    thank you all
     

Share This Page