1. CJB

    CJB Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2020
    Messages:
    25
    Country:
    Netherlands
    upload_2020-11-22_1-7-57.png

    That is the weapon id. You can find a list of weapon ids on this google sheet
     
  2. cyane1990

    cyane1990 Member
    Newcomer

    Joined:
    Friday
    Messages:
    15
    Country:
    United States
  3. jkphage

    jkphage Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 2, 2017
    Messages:
    15
    Country:
    United States
  4. Tekmate0

    Tekmate0 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Yesterday
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    For HW: Age of Calamity, would using any of the character unlock codes break the game? I ask just to double check since I've had a couple past games break due to having something I'm not supposed to have. And does anyone have a code I can use for infinite Elemental Scepter uses?
     
  5. Gamerjin

    Gamerjin GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 25, 2016
    Messages:
    1,264
    Country:
    United States
    040B0000 019663C0 B9000AF8 -> str w24, [x23, #8]
    040B0000 019663C4 2A1603E0 -> mov w0, w22
    040B0000 019663C8 D65F03C0 -> ret
    040B0000 00BDEEB8 94361D42 -> bl #0x19663c0

    im guessing that w24 or w22 has something to do with that, but i can only manchine translate. i dont know how the asm works for switch...
     
    Last edited by Gamerjin, Nov 22, 2020 at 2:01 AM
  6. TomSwitch

    TomSwitch GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Nobody can tell you that using cheat won't break the game (you can't proof a negative). There is always some risk. You can only know when it did broke someone's game and they tell. To be safe don't cheat.

    IMO unlocking characters by cheat surely spoil the game. It's like killing the goose that lays the golden egg if you know the fable. Characters is already getting added by normal game play at very high speed.

    Back up the game and get a preview if you want the spoiler.
     
    Last edited by TomSwitch, Nov 22, 2020 at 3:11 AM
    piek50 and matias3ds like this.
  7. TomSwitch

    TomSwitch GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Normally codes are for P1. Inventory offset is different for different player other code should be the same.
     
  8. MainStasiun4

    MainStasiun4 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2020
    Messages:
    26
    Country:
    Indonesia
    yes, it worked on SXOS but not my other switch on Atmos with Edizon, i don't know why
     
  9. cyane1990

    cyane1990 Member
    Newcomer

    Joined:
    Friday
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    i think that's the issue im facing with age of calamity cheats. im using atmos and edizon and the cheats dot work at all. so how do i use SXOS with atmo?
     
  10. MainStasiun4

    MainStasiun4 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2020
    Messages:
    26
    Country:
    Indonesia
    SXOS is another CFW, you have to buy license in order to use SXOS
     
  11. cyane1990

    cyane1990 Member
    Newcomer

    Joined:
    Friday
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    oh my god
     
  12. Scottla94

    Scottla94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2018
    Messages:
    173
    Country:
    United States
    The inf ice fire and lightning cheats are for the scepter
     
  13. TomSwitch

    TomSwitch GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Maybe you didn't put the code in the correct place. For example atmosphere/contents/010005E00E2BC000
     
    Last edited by TomSwitch, Nov 22, 2020 at 6:14 AM
  14. aden34

    aden34 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Yesterday
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    any cheats for Hades on SX OS?
     
  15. MainStasiun4

    MainStasiun4 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2020
    Messages:
    26
    Country:
    Indonesia
    atmosphere/contents/titleID/cheats/cheat.txt

    correct?
     
  16. TomSwitch

    TomSwitch GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    yes
     
  17. WahuFlu

    WahuFlu Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United States

    I’d like to request an experience modifier cheat for Age of Calamity. The code posted here that gets you to 100 after a battle breaks the training camp for all characters. It asks for max rupees, and even when using the max rupee cheat, it won’t let you level them up.
     
  18. TomSwitch

    TomSwitch GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Only for ACNH?
     
    zonemo01 likes this.
  19. Eiffel2018

    Eiffel2018 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2020
    Messages:
    172
    Country:
    Hong Kong
    No. Training camp is no use for me. all characters will be 100 LV if you use my cheat and play battle once after you got it.
    Also, no rupees cheat is needed, you can easy get rupees by selling all diamonds, twice or thrice, it is forever enough for me.
     
    Last edited by Eiffel2018, Nov 22, 2020 at 6:39 AM
  20. MainStasiun4

    MainStasiun4 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2020
    Messages:
    26
    Country:
    Indonesia
    it worked now but when i try to replace with another cheat.txt its stay the same as before, need to restart to make it work with the replacement, why?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Request, Cheat, Codes