CFG USB LOADER NOT WORK !!!!!!!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by marti0075, Apr 15, 2010.

Apr 15, 2010
  1. marti0075
    OP

    Newcomer marti0075 Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    hi i play super paper mario.then i exit from USB LOADER AND GO To work later i come and want play on usb loader and i have only logo in 5 minutes later is message mounting SD Device and 30 timeout....

    please help !
     
  2. Bloodlust

    Member Bloodlust GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    1,054
    Country:
    Hong Kong
    If you expect some help it pays to use some proper grammar and not make a spectacle of yourself..
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Quite ironic, you go to work and CFG loaders stops to work [​IMG]

    Anyway, you/someone else didn't mess with the settings or anything?
     
  4. fucemal

    Newcomer fucemal Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    hey, i have a similiar query.

    im sure it differs, but at least in gx usb loader 0.1, do the images have to be in the root directory? bcuz i tried and didnt find anything, but i keep em in a sub folder. thanks, fucemal
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Go into the settings and change the custom paths to the correct ones [​IMG]
     
  6. DKAngel

    Member DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    659
    Location:
    Perth,Australia
    Country:
    Australia
    read the readmii that comes with usb loader gx and it ill tell u
     
  7. leondmsmith

    Member leondmsmith GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    256
    Country:
    United Kingdom
    Turn your wii off, turn your HD on and off then restart the wii - most likely it had gone into sleep mode.
     

Share This Page