can't seem to install cios 249

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DriftRS, Jan 8, 2009.

Jan 8, 2009

can't seem to install cios 249 by DriftRS at 2:38 PM (1,671 Views / 0 Likes) 1 replies

  1. DriftRS
    OP

    Newcomer DriftRS Advanced Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    80
    Country:
    I don't get why it isn't working. I used to have a Wii with version 3.4 or whatever it is, it's been downgraded to 3.2. After I downgraded I was able to install wads and everything, no problems.

    I've now been attempting to install the backup loader. I installed the cios 249, got some error

    ES_AddContentStart(long string of numbers here) Failed: -1017
    install returned -1

    So, I used the cios uninstaller, confirmed it was uninstalled, and then re-installed cios 249. Same error again. Does anyone know whats goin on?
     
  2. DriftRS
    OP

    Newcomer DriftRS Advanced Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    80
    Country:
    also, any title deleter seems to have the same kinda error when it boots up.

    "error! Es_identify (ret = -1017)"

    And if it helps at all, the error which pops up seems to be part of patchmii which the ios installer uses

    " cfd = ES_AddContentStart(p_tmd->title_id, p_cr[index].cid);
    if(cfd < 0) {
    debug_printf(":\nES_AddContentStart(%016llx, %x) failed: %d\n",p_tmd->title_id, index, cfd);
    ES_AddTitleCancel();
    return -1;"

    It's that part of patchmii_core.c, i'm hoping someone knows something...
     

Share This Page