Can't get Black Ops to work

Discussion in 'Wii - Hacking' started by spritefreak, Nov 30, 2010.

Nov 30, 2010

Can't get Black Ops to work by spritefreak at 9:30 PM (1,301 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    I updated my Wii using ModMii and I also installed which installed cIOS249[56]rev20. I thought I saw somewhere that I needed a cIOS246 with a base of 57 in order for COD:BO to work. So I downloaded cIOS249[57]rev19 and installed it. COD:BO keeps doing the same thing....it just hangs up on the Loading screen. I have not been able to get to the Main Menu yet.

    Am I doing something wrong, or do I need to do something else? Does the USB loader I use matter?
     
  2. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
  3. brausm08

    Member brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    721
    Location:
    USA - Midwest
    Country:
    United States
    see my sig for my setup...works flawless for me... you essentially need 2x any cIOS with base 57.... use one to launch the loader, and the other to launch the game....

    what loader are you using?
     
  4. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    I have always used WiiFlo, but I don't mind using any.
     
  5. brausm08

    Member brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    721
    Location:
    USA - Midwest
    Country:
    United States
    if you're using the most current wiiflow, you shouldn't have a problem....
     
  6. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    Side note with WiiFlow...the old version used to allow you to switch the setting from PAL to NTSC....but I can't seem to find it in Wiiflow 2.1

    Am I missing something?
     
  7. brausm08

    Member brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    721
    Location:
    USA - Midwest
    Country:
    United States
    wouldn't know....i've never used a PAL game on my NTSC system
     

Share This Page