1. Black-Ice

    OP Black-Ice Founder of the Church of Renamon
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    4,230
    Country:
    United Kingdom
    Just tried to add an image to a post but the site refuses to let me do it, through the button and through coding it in.

    Sad bois

    Any reason why?
     
  2. Jack_Sparrow

    Jack_Sparrow Ruthless Pirate
    Banned

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    855
    Country:
    United States
    What exactly is wrong? Inserting images through URL ?
     
  3. Black-Ice

    OP Black-Ice Founder of the Church of Renamon
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    4,230
    Country:
    United Kingdom
    There's literally no way for me to add an image to a post, they all don't work. With multiple images
     
  4. Pedeadstrian

    Pedeadstrian GBAtemp's Official frill-necked lizard.
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    3,957
    Country:
    United States
    [​IMG]

    Working for me. Give a link to the image and see if other people can post it.
     
  5. Jack_Sparrow

    Jack_Sparrow Ruthless Pirate
    Banned

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    855
    Country:
    United States
    Theres no error shown or anything?
     
  6. loco365

    loco365 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    5,457
    Have you tried turning off the WYSIWYG editor (Uppermost-right button with the paper and wrench) and inserting the direct URL of the image between [IMG*][/img] tags (No *)? It's basically what that button does anyway.
     
  7. Black-Ice

    OP Black-Ice Founder of the Church of Renamon
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    4,230
    Country:
    United Kingdom
    Yep as I said I tried to code it in and everything. It just wasn't having it. >.>
     
  8. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Does it matter what browser and device you're using?
     
  9. ihaveamac

    ihaveamac GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Messages:
    5,952
    Country:
    United States
    what's the exact error you get? or does it just not do anything?
    Code:
    [img]http://i.imgur.com/VJ79wzE.png[/img]
    [​IMG]
     
  10. Black-Ice

    OP Black-Ice Founder of the Church of Renamon
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    4,230
    Country:
    United Kingdom
    Last night was just giving me the broken image box.

    I'm in bed after just waking up a few mins ago and just tried the same image from my phone (which is what I'm on now) and it worked so...problem half solved? I can't imagine my PC would just refuse to let me image so maybe it was a one time glitch. If not its probably a problem on my end and i can juse use my phone I guess


    Yeah it was a problem on my end, yep i've fixed it ^^
     
    Last edited by Black-Ice, Dec 19, 2015
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - images,