Hacking Can the DSTWO send and take GBA games from a SLOT2?

Recorderdude

Musician, Animator, Buffoon.
OP
Member
Joined
Jun 19, 2010
Messages
1,392
Trophies
0
Age
27
Website
Visit site
XP
262
Country
United States
Okay, I'm just wondering...

The M3 PERFECT has GBA perfection, of course, being a SLOT2, however, it doesn't have half of the features the GBA emu on DSTWO does.

So, here's what I'm wondering:

Is there any DS app that can move GBA games between the two slots? (I'll keep incompatible/glitchy stuff on the 2nd slot and working games on the 1st)

Even better, can the DSTWO gba emu LOAD games from the second slot?

Just wondering here, thanks for any info.
 

Recorderdude

Musician, Animator, Buffoon.
OP
Member
Joined
Jun 19, 2010
Messages
1,392
Trophies
0
Age
27
Website
Visit site
XP
262
Country
United States
Schizoanalysis said:
There is a boot slot 2 plug in for SCDSTWO.

You could just boot up the M3 perfect and play the rom from there.

Kay, works for me.

So last question then. CAN the GBA emu load games from SLOT2?
 

Shabutie78

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
437
Trophies
0
Age
11
XP
191
Country
United States
personuser said:
Schizoanalysis said:
There is a boot slot 2 plug in for SCDSTWO.

You could just boot up the M3 perfect and play the rom from there.

Kay, works for me.

So last question then. CAN the GBA emu load games from SLOT2?

how about you try it, and figure it out.
 

Recorderdude

Musician, Animator, Buffoon.
OP
Member
Joined
Jun 19, 2010
Messages
1,392
Trophies
0
Age
27
Website
Visit site
XP
262
Country
United States
Shabutie78 said:
personuser said:
Schizoanalysis said:
There is a boot slot 2 plug in for SCDSTWO.

You could just boot up the M3 perfect and play the rom from there.

Kay, works for me.

So last question then. CAN the GBA emu load games from SLOT2?

how about you try it, and figure it out.

My DSTWO hasn't arrived yet
tongue.gif


But I suppose I'll give it a go once it comes.
 

9th_Sage

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 30, 2008
Messages
1,481
Trophies
0
Website
twitter.com
XP
104
Country
United States
The GBA games are emulated (rather than run directly on the GBA hardware of the DS)...it has nothing to do with slot-2, that's kinda the whole point of the emulator.
wink.gif
 

EJames2100

Well-Known Member
Member
Joined
May 9, 2008
Messages
494
Trophies
0
Location
England
XP
162
Country
I got a 3in1+

You can download the Boot Slot 2 Plugin, which just basically boots whatever is flashed to NOR, I simply use Rudolph's tool to play those that don't work too well with the Emulator
smile.gif
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: Underwraps 2 is out checks all the Disney woke boxes