Can the DSTWO send and take GBA games from a SLOT2?

Discussion in 'Supercard' started by Recorderdude, Oct 22, 2010.

  1. Recorderdude
    OP

    Member Recorderdude Musician, Animator, Buffoon.

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    1,392
    Country:
    United States
    Okay, I'm just wondering...

    The M3 PERFECT has GBA perfection, of course, being a SLOT2, however, it doesn't have half of the features the GBA emu on DSTWO does.

    So, here's what I'm wondering:

    Is there any DS app that can move GBA games between the two slots? (I'll keep incompatible/glitchy stuff on the 2nd slot and working games on the 1st)

    Even better, can the DSTWO gba emu LOAD games from the second slot?

    Just wondering here, thanks for any info.
     
  2. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
  3. Recorderdude
    OP

    Member Recorderdude Musician, Animator, Buffoon.

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    1,392
    Country:
    United States
    Unavailable on the site or anywhere else...

    I think it's only for the EZflash 3in1, tho.
     
  4. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    There is a boot slot 2 plug in for SCDSTWO.

    You could just boot up the M3 perfect and play the rom from there.
     
  5. Recorderdude
    OP

    Member Recorderdude Musician, Animator, Buffoon.

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    1,392
    Country:
    United States
    Kay, works for me.

    So last question then. CAN the GBA emu load games from SLOT2?
     
  6. Shabutie78

    Member Shabutie78 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    437
    Country:
    United States
    how about you try it, and figure it out.
     
  7. Recorderdude
    OP

    Member Recorderdude Musician, Animator, Buffoon.

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    1,392
    Country:
    United States
    My DSTWO hasn't arrived yet [​IMG]

    But I suppose I'll give it a go once it comes.
     
  8. 9th_Sage

    Member 9th_Sage GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    1,481
    Country:
    United States
    The GBA games are emulated (rather than run directly on the GBA hardware of the DS)...it has nothing to do with slot-2, that's kinda the whole point of the emulator. [​IMG]
     
  9. EJames2100

    Member EJames2100 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    494
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I got a 3in1+

    You can download the Boot Slot 2 Plugin, which just basically boots whatever is flashed to NOR, I simply use Rudolph's tool to play those that don't work too well with the Emulator [​IMG]
     

Share This Page