Browser exploit help - error 112-2600

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by rat_magic, Oct 28, 2016.

  1. rat_magic
    OP

    rat_magic Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Oct 28, 2016
    United States
    I'm running 5.5.1 US. Everything was working fine a few days ago, now when I try to launch the browser exploit from any number of different sites I'm getting an error message 112-2600.

    Any suggestions please?
     
  2. AboodXD

    AboodXD I hack NSMB games, and other shiz.

    Member
    2,683
    1,404
    Oct 11, 2014
    United Arab Emirates
    Not under a rock.
    Did you try loadiine.ovh?
    If yes, then there's something wrong with your network.
     
  3. rat_magic
    OP

    rat_magic Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Oct 28, 2016
    United States
    Yes tried loadiine.ovh, the site loads but the video doesn't. Nothing has changed on my home network.
     
  4. baselhamad

    baselhamad "F*CK israel", Free Free Palestine #فلسطيني_وأفتخر

    Member
    249
    67
    Mar 27, 2016
    United States
    Bethlehem, West Bank. Palestine
    delete the internet connection on your wii u and connect to the internet again
     
  5. rat_magic
    OP

    rat_magic Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Oct 28, 2016
    United States
    Well deleting the internet connection didn't help, but switching to self-hosted did! =)

    I'm not sure if I should conclude my ISP is blocking the exploit? Or perhaps the anti-malware feature on my router.
     
    Last edited by rat_magic, Oct 28, 2016
  6. baselhamad

    baselhamad "F*CK israel", Free Free Palestine #فلسطيني_وأفتخر

    Member
    249
    67
    Mar 27, 2016
    United States
    Bethlehem, West Bank. Palestine
    oh ,ok