1. wiiuepiccpu

    OP wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    Atmosphere 14.4 ofw 10.2
    Breath of the wild has worked until I updated to ams 14.4. ever since breath of the wild has had just been stuck on the nintendo switch screen and it wont boot. Any ideas?
    Edit: IDK what I did but it works now
     
    Last edited by wiiuepiccpu, Sep 23, 2020
  2. bad361

    bad361 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    755
    Country:
    Russia
    Probably something wrong with the latest patches and some games compatibility (that of course if you are sure that your copy is fine and everything is ok with your sd and atmos files). Other than that you can consider purchasing the game... Its botw, def worth it. Or just wait until that issue gets resolved.
     
  3. _Roxas_ki

    _Roxas_ki Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    The same thing happened to me with a different game, and out of nowhere 2 other games got the unable to start software, not even re downloading them fixed so had to wipe SD card and start from scratch
     
  4. wiiuepiccpu

    OP wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    starting from scratch fixed it?
     
  5. JFizDaWiz

    JFizDaWiz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    232
    Country:
    United States
    sigpatches?
     
  6. wiiuepiccpu

    OP wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    yes I do have sigpatches
     
  7. wiiuepiccpu

    OP wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    not even fusse primary works
     
  8. cagerhager

    cagerhager GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    116
    Country:
    United States
    it is hanging for me as well. Won't start up. Fresh install and deleting atmosphere contents folder did not fix it either.
     
  9. WiiEJECT

    WiiEJECT GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    293
    Country:
    Argentina
    It has nothing to do with sigpatches, corrupted game files or anything like that. Just make sure the Emuiibo service is disable, and don't use Amiigo or any other interface for Emuiibo either.
     
    Last edited by WiiEJECT, Sep 22, 2020
  10. _Roxas_ki

    _Roxas_ki Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    I don't have emuiibo installed and never have so it's not that, for me at least can't speak for the others
     
  11. Souperman9

    Souperman9 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2017
    Messages:
    154
    Country:
    Australia
    If it was a sigpatches problem, the game would close with an error instead.
     
  12. cagerhager

    cagerhager GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    116
    Country:
    United States
    Have you updated to firmware 10.2 with 14.4 atmosphere?

    I have it booted and running without issue using SX OS 3.0.5
     
    Last edited by cagerhager, Sep 22, 2020
  13. wiiuepiccpu

    OP wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    Tried reinstalling the nsp to no avail
     
  14. f0li0

    f0li0 Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    39
    Country:
    United Kingdom
    I had the same problem with Mario Odyssey and Animal Crossing after updating to 10.2.0 and Atmo 14.2 or 14.3 cant remember. The only thing that worked was wiping my card, besides the games and fresh installing atmosphere and patches. Not a problem since.
     
  15. wiiuepiccpu

    OP wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    uninstalling emuibo didnt work
     
  16. cagerhager

    cagerhager GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    116
    Country:
    United States
    Anyone try wiping the card and fresh install of atmosphere?
     
  17. wiiuepiccpu

    OP wiiuepiccpu vanCFW tester
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    It works now
     
  18. cagerhager

    cagerhager GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    116
    Country:
    United States
    fresh install?

    So fresh install worked, but what seemed to cause issues was me running mods on it. For those that do not want to do a fresh install (I initially lost all of my system tesla overlay functions), delete the two BOTW title id files in the contents folder. See if that helps it out.
     
    Last edited by cagerhager, Sep 23, 2020
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - booting, breath,