Blackscreen after running gateway hbl?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by TheOne61, Feb 6, 2016.

  1. TheOne61
    OP

    TheOne61 Member

    Newcomer
    43
    15
    Nov 29, 2014
    Canada
    So I finally decided to make the jump and get an n3DS-XL (got it really cheap 2nd hand). It came with firmware 9.6, so I followed the guides on here to downgrade it to 9.2. The only problem I had when downgrading was that it froze on the "Rebooting in 10 seconds" part - but I hear that isn't a big deal??

    I installed menuhax with no problem what so ever. I already own a gateway, I followed their guide and put the gw.3dhx on the sd card inside the gw folder and so forth.

    My problem is - whenever I select gateway. Instead of bringing me to the gateway menu - I get a blackscreen? Did I do something wrong, or am I missing something?
     
  2. Yangarang

    Yangarang GBAtemp Regular

    Member
    185
    68
    Nov 14, 2015
    Australia
    If you can, try using the 3dsx of sysupdater again to downgrade, it might fix your problem.
    If that doesn't work then I'm not sure, sorry.
     
  3. Xenon Hacks

    Xenon Hacks GBAtemp Guru

    Member
    7,050
    3,367
    Nov 13, 2014
    United States
    Do you have the launcher.dat on the root of your SD card?
     
  4. TheOne61
    OP

    TheOne61 Member

    Newcomer
    43
    15
    Nov 29, 2014
    Canada
    Yeah I do. Latest 3.7.1

    [EDIT]

    Don't know what I did, but after repeated attempts I finally got it too boot into the menu and made an emuNAND. Officially working on my new n3DS.

    Thanks guys for trying to help! Mods could you please close this?
     
    Last edited by TheOne61, Feb 6, 2016